ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βίντεο: Όταν ο Κανάκης που «δεν ήξερε» άφηνε το 2010 υπονοούμενα για τα sex βίντεο του φίλου του-Η αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου


Χαζογέλαγε δίπλα του ο δήθεν «σοβαρός» Σερβετάς λέγοντας "Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ", ενώ ο Κιούσης δαγκωνόταν

Απόσπασμα εκπομπής από το 2010 διακινείται τις τελευταίες ώρες στα social media όπου φαίνεται έκδηλη την αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή οι παρουσιαστές σχολιάζουν τις υποθέσεις διαρροών βίντεο με προσωπικές στιγμές. Στο απόσπασμα εμφανίζεται ο Αντώνης Κανάκης να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικών σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» με τον Αντώνη Κανάκη να απαντά «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε». Κλείνοντας ο Γιάννης Σερβετάς, συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

Δείτε το βίντεο με την αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια