ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καθυστερήσεις σημειώνονται στη διανομή των εντύπων απογραφής, για τεχνικό πρόβλημα κάνουν λόγο οι Ιλλουμινάτι


«Ζητάμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία» είπε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης

Τεχνικό πρόβλημα στην εκτύπωση των εντύπων της απογραφής αντιμετωπίζουν σύμφωνα με πληροφορίες οι Ιλλουμινάτι με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν κάποια από αυτά να φτάσουν στις κατοικίες των Ελλήνων, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Μιλώντας από τον μεσαιωνικό πύργο όπου μαζεύονται κάθε χρόνο για να σχεδιάσουν τον αφανισμό του ελληνικού Έθνους, εκπρόσωπος της μυστικής οργάνωσης που θέλησε να παραμείνει κουκουλωμένος εξήγησε πως προέκυψε το πρόβλημα.

«Όπως γνωρίζετε, με τον Τζορτζ Σόρος και το τον Μπιλ Γκέιτς έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας για να εντοπίσουμε τους ανεμβολίαστους Έλληνες και να μετρήσουμε πόσες τουαλέτες έχουν, ετοιμάζοντας εμείς τα φετινά έντυπα» είπε.

Σας προτείνουμε:

«Αναθέσαμε λοιπόν μέρος της δουλειάς σε έναν αδελφό μας στην Ελλάδα, τον Μπάμπη, ο οποίος διατηρεί τυπογραφική εταιρεία με την επωνυμία «Μπάμπης Ι. Λουμινάτης ΕΠΕ» στο Μπραχάμι.»

«Τού είπαμε να στείλει τα έντυπα στη στατιστική υπηρεσία κι αυτός άκουσε σκακιστική υπηρεσία»

«Τού είπαμε όταν είναι έτοιμα να στείλει τα έντυπα στη στατιστική υπηρεσία. Αυτός άκουσε στη σκακιστική υπηρεσία. Ε, δεν υπάρχει σκακιστική υπηρεσία, οπότε καταλαβαίνετε πού έγινε το μπέρδεμα» εξήγησε.

Όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος, τόσο η λέσχη Μπίλντεμπεργκ όσο και η λέσχη Κρις Ντε Μπέργκ βρίσκονται σε επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση, και το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα.

https://tovatraxi.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια