ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας εννέα πελάτες «καρφώθηκαν» ότι νοσούσαν με κορωνοϊό!


Πώς μια ανακοίνωση του καταστήματος αποκάλυψε ότι φορείς του ιού κυκλοφορούσαν κανονικά αντί να μένουν σε καραντίνα


Ένα παράξενο και συνάμα ανησυχητικό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πελάτης εκεί που ψώνιζε είδε μια γνωστή του που ήξερε ότι νοσεί από κορωνοϊό. Ο άνδρας αμέσως πήγε στην υπεύθυνη του καταστήματος και ανέφερε το περιστατικό.


Τότε από τα μεγάφωνα του super market ακούστηκε: «Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε για να μην γίνει θέμα να εξέλθει από την πίσω πόρτα του καταστήματος».


Τότε συνέβη το εξής παράδοξο. Από την πίσω πόρτα του καταστήματος έτρεξαν να βγουν από το κατάστημα όχι ένα αλλά εννέα άτομα.
Φαίνεται πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα της απομόνωσης αν βρεθούν να είναι φορείς του ιού. Ακόμη και αν δεν έχουμε συμπτώματα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μεταδώσουμε τον ιό στους γύρω μας και το σούπερ μάρκετ είναι ένας από τους χώρους που η μετάδοση μπορεί να γίνει πάρα πολύ εύκολα.


Χρειάζεται υπευθυνότητα από όλους για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία και δυστυχώς από ό,τι φαίνεται κάποιοι δεν την διαθέτουν.


Πηγή: tameteora.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια