ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η ειρωνική ανάρτησή του για τους αρνητές


Με μια ειρωνική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντώνης Καφετζόπουλος τάχθηκε υπέρ των γιατρών και κατά όσων αμφισβητούν την επιστήμη.


Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων: ” Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες; Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος”.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου:
“Το ξέραμε
Ήταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα
Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας
Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοί που κρύβονται πίσω από παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιόζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξέρω έναν που πίνει διπλό ελληνικό ναι-και-όχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λέει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα απ’ τα εργαστήρια τους.
Τώρα όμως έκαναν μεγάλο το λάθος!
Αποθρασυμένοι από τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…!
Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;
Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος
Εδώ είμαστε κράτος
Π@@@να όλα!!! Όλα!!!
[στη φωτογραφία – που τη ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου – ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια