ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ιερά Σύνοδος: Έκκληση σε κληρικούς και πιστούς να τηρούν τα μέτρα και να εμβολιαστούν


Έκκληση σε κληρικούς και πιστούς να τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και να εμβολιαστούν απευθύνει η Ιερά Σύνοδος. Σε ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου μετά το πέρας της σημερινής (3/11) της συνεδρίασης, αναφέρει πως κάνει έκκληση για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση της ασθένειας, προτρέποντας όλους για τον εμβολιασμό τους «ελεύθερα και αβίαστα».


«Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, η Ιερά Σύνοδος, πέρα από τις γραπτές Εγκυκλίους και οδηγίες Της, απευθύνει έκκληση σε όλους τους Κληρικούς Της, καθώς και στον πιστό λαό, ώστε κατά την προσέλευσή τους στους Ιερούς Ναούς να τηρούν επακριβώς όλα τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση της ασθένειας του κορωνοϊού και προτρέπει πατρικά όλους για τον εμβολιασμό τους, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ιατρικής κοινότητος, ελεύθερα και αβίαστα, ως ουσιαστικό μέτρο προστασίας κατά της πανδημίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Σημειώνεται ότι στο διάλειμμα της Συνεδρίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος υποδέχθηκε τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπεύθυνο για την προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτη Σχοινά. Κατά την συνάντηση αναφέρθηκαν στην πορεία της πανδημίας και την εξέλιξη του εμβολιασμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια