ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σκόπια: Κρύβεται ένας Αλβανός βουλευτής🤣🤣


Δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία πρότασης δυσπιστίας της κυβέρνησης, λόγω βουλευτή του αλβανικού κόμματος «BESA», που «κρύβεται»


Δεν συμπληρώνει απαρτία η αντιπολίτευση στα Σκόπια, υπό το εθνικιστικό VMRO-DPMNE, προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί.


Όπως έγινε γνωστό, το μέτωπο της αντιπολίτευσης προσπαθεί να αναπληρώσει την απουσία του βουλευτή του μικρού αλβανικού κόμματος «BESA», Καστριότ Ρετζέπ, προκειμένου να εξασφαλίσει πλειοψηφία 61 βουλευτών.


Ωστόσο, ο Ρετζέπι παραμένει άφαντος. Ο ίδιος μ’ ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στην διαδικασία που αναβάλλεται συνεχώς με αίτημα της αντιπολίτευσης «Το κράτος σε αυτή τη σημαντική περίοδο δεν χρειάζεται πολιτική κρίση και περιδίνηση σε ταραγμένα νερά γεμάτα κινδύνους» έγραψε, δίνοντας «φιλί» της ζωής στην κυβέρνηση Ζάεφ Ο πρόεδρος του κόμματος «BESA» δήλωσε άγνοια για τη στάση του βουλευτή του.


Την συνεδρίαση μποϊκοτάρουν και Βουλευτές των μεγάλων κυβερνητικών κομμάτων SDSM και το DUI, που δεν είναι παρόντες στην αίθουσα.


Στο μεταξύ, δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης που βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω Covid-19, προσήλθαν στη συνεδρίαση με ειδικές στολές.


Παναγιώτης Σαββίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια