ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέες ΦΑΠΕΣ της Αφροδίτης Μάνου στην «Εβίτα» όπως την αποκαλεί


Νέος γύρος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και την Αφροδίτη Μάνου.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή μία ανάρτηση της δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα του ΣΦΕΑ Νίκου Μανιού, το πρωί της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο.

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε μία φωτογραφία με το τραυματισμένο χέρι του Νίκου Μανιού γράφοντας: “Απλώσατε χέρι στον Μανιό ρε αλήτες; Στον Νίκο τον Μανιό τον αγωνιστή της δημοκρατίας; Στον Μανιό που έχει φάει με το κουτάλι φυλακές κι εξορίες; Στον Μανιό που ξέσκισε τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή; Κοίτα ρε κάτι νταβατζήδες του Πολυτεχνείου που νομίζουν ότι η επέτειος είναι προίκα από τη μάνα τους. Το αριστερόμετρο να το βάλετε εκεί που ξέρετε, αλήτες”.
Την ανάρτηση σχολίασε η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου γράφοντας: «Ειλικρινά, συντρόφισσα Έλενα, η αφοσίωσή σου στην ιδέα, μ’ έχει εντυπωσιάσει ☭☭☭ Από ‘δω, από Φιλοθέη γράφεις, ή από αποκούμπι στο Λονδίνο;».

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην Αφροδίτη Μάνου ως εξής:

“Όταν μπήκαν τα τανκς εκείνη τη νύχτα, ήμουν 18 χρονών και βρισκόμουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Η μητέρα μου βρέθηκε εγκλωβισμένη δίπλα στην πύλη. Από την κλούβα της αστυνομίας μέσα, με διέσωσε ο φίλος μου Πάνος Γιανναρόπουλος που μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το γεγονός. Θέλεις κι άλλο λόγο; Αλήθεια εσύ πού ήσουν;”

Οι νέες αναρτήσεις που έκαναν Αφροδίτη Μάνου και Έλενα Ακρίτα

Η τραγουδίστρια απάντησε σήμερα στην δημοσιογράφο, γράφοντας: “Στο Τορόντο, σε συναυλία με τον … φασίστα Μίκη Θεοδωράκη ήμουνα, Εβίτα … Τραγουδούσαμε και κλαίγαμε, μαζί με όλη την ελληνική ομογένεια του Καναδά …”


“Και πολύ ασχολήθηκα με τον θηλυκό Νότη Σφακιανάκη”, έγραψε πριν από λίγο η Έλενα Ακρίτα, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στην Αφροδίτη Μάνου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια