ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Τσίπρας οφείλει να δώσει απαντήσεις για τις καταγγελίες Κοντονή


Κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα απευθύνει η ΝΔ και ζητάει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις στις νέες καταγγελίες που έκανε ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής.


Η ΝΔ κάνει λόγο για βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι η οφειλόμενη από τον κ. Τσίπρα απάντηση είναι ζήτημα διαφάνειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:


«Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής απευθύνει βαρύτατες καταγγελίες μιλώντας για «αδίστακτη και διαπλεκόμενη ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» και κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις που αποτελούν όνειδος. Στέκεται, μάλιστα, ιδιαίτερα στη δικαστική μεθόδευση σε βάρος άλλου πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για προσπάθεια «εξόντωσής του όχι ως πολιτικής προσωπικότητας, αλλά ως πολίτη».


«Ίσως τον κ. Τσίπρα να μην τον ενοχλούν οι καταγγελίες του κ. Κοντονή, αλλά οφείλει μια απάντηση όχι μόνο στον πρώην υπουργό του αλλά στους πολίτες. Είναι ζήτημα διαφάνειας, είναι ζήτημα δικαιοσύνης, είναι, τελικά, ζήτημα δημοκρατίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια