ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι παραποιούν το συμβάν μεταξύ του πρωθυπουργού και της Ολλανδέζας.


Οι εκπρόσωποι της τουρκίας στην Ελλάδα οι ΣΥΡΙΖΑίοι, παραποιούν το συμβάν μεταξύ του πρωθυπουργού μας και της μεγάλης Ολλανδέζας.
Το παρουσιάζουν σαν ο Μητσοτάκης να μην γουστάρει κάποιες ερωτήσεις και όταν δεν τις γουστάρει να θέλει να τις φιμώνει.
Τόση π@ουστιά μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων μόνο αυτοί βγάζουν.

Το θέμα και το πρόβλημα δεν είναι το οποιοδήποτε ερώτημα που απαντιέται έτσι και αλλιώς και ειδικά ο πρωθυπουργός δεν θα απέφευγε - δεν θα κώλωνε να απαντήσει, έχει δείξει σε όλες τις συνεντεύξεις του και σε ξένα κανάλια να απαντάει χωρίς περιστροφές αυτό που έχει να απαντήσει, και ο καθένας είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Στο συμβάν αυτό, ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, εντοπίζεται 
1ον: Ο τρόπος που έθεσε το ερώτημα η ίσως εντεταλμένη της τουρκίας και σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ.
2ον: Η όλη αγενή στάση της και στην προσπάθεια να τον διακόψει την ώρα που ο Μητσοτάκης απαντούσε, λες και μιλούσε με τον παράνομο μετανάστη Αφγανό που είχε συμμαζέψει πριν λίγα χρόνια και είναι ΥΠΟΔΙΚΗ για αυτό.
3ον: Η ερώτηση της δεν ήταν ερώτηση για να βγάλει είδηση, αλλά ήταν έτσι στημένη για να κατηγορήσει ευθέως ως ψεύτη τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και την χώρα μας σαν εγκληματική παραβλέποντας τα πραγματικά γεγονότα.
 
Αυτό το έκανε ΟΧΙ σε μια οποιαδήποτε συνέντευξη εσωτερικού θέματος ή και εξωτερικής πολιτικής π.χ. στην έκθεση Θεσσαλονίκης που αφορά εσωτερικό ή και εξωτερικό θέμα και αυτά τα ερωτήματα τίθενται σε τέτοιες συνεντεύξεις με την φόρμα : Ο ΣΥΡΙΖΑ σας κατηγορεί λέγοντας ότι είστε ψεύτης για αυτό το...κλπ, κλπ. Αλλά το έκανε σε μια διεθνή συνάντηση ...

Αυτή η δημοσιογράφα όχι μόνο δεν τήρησε την δημοσιογραφική δεοντολογία προσβάλοντας την χώρα μας σαν εγκληματική, ενώ η δικιά της έχει πολύ χειρότερη στάση απέναντι στο μέγα πρόβλημα των μεταναστών, αλλά και θέλησε με εντελώς αγενή τρόπο να διακόψει τον πρωθυπουργό.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να εντοπίζουν πολλά περισσότερα στην όλη στάση και εμφάνιση της κεράς ολλανδέζας...

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια