ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το λάθος του Μητσοτάκη με τις εκκλησίες


Πολύ μεγάλη είναι η απογοήτευση που κυριαρχεί στην ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ η οποία στήριξε και έκανε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη βλέποντας στο πρόσωπο του έναν σύγχρονο Ευρωπαίο ΚΕΝΤΡΩΟ και ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ πολιτικό, μετά την απόφαση του να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (ουσιαστικά) τον πόλεμο απέναντι στον Δεξιό και Αριστερό ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ.
Η ΑΤΑΚΤΗ κυβερνητική ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ (προφανώς λόγω πολιτικού κόστους) απέναντι στον «τσαμπουκά» που επέδειξε η ΑΛΗΤΕΙΑ των Ανεμβολίαστων να είναι βέβαιοι όλοι εκεί στο Μαξίμου πως θα προκαλέσει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ στην Κυβέρνηση.
Το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξαίρεση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΏΝ rapid test, για όσους επιθυμούν να εκκλησιάζονται, αν και ανεμβολίαστοι.
Πρόκειται για μια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ απόφαση που εκτός από άκρως ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αντιβαίνει και στην κοινή λογική.
Και οφείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ΑΜΕΣΑ να την καταργήσει.

@ Και στην κατεύθυνση αυτή πρέπει τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Οικονόμου, όσο και πρωτοκλασάτοι υπουργοί να σταματήσουν άμεσα την ακατάσχετη τηλεοπτική φλυαρία, με την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΕΛΟΙΑ επιχειρηματολογία του τύπου «πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν έχει να προσφέρει τίποτε πλέον» γιατί προκαλούν τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες της χώρας. Η πλειοψηφία των οποίων στήριξαν και ψήφισαν Μητσοτάκη όχι μόνο για να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για να βγάλει την χώρα σε ένα ξέφωτο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ μετά από μια δεκαετία που είχαν το πάνω χέρι οι γνωστοί μυαλοφυγόδικοι.
 
περισσότερα εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια