ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οργή και αντιδράσεις για την επίθεση κατά του Καθηγητή Βασιλακόπουλου - Τι απαντά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας


Σύμφωνα με τον καθηγητή δέχθηκε απειλές ότι θα του κάψουν το αυτοκίνητο

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκληθεί με αφορμή την επίθεση που καταγγέλλει ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όταν ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να γίνεται έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Βασιλακόπουλος, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν εκείνος μαζί με συναδέλφους του λοιμωξιολόγους θέλησαν να επισκεφτούν ταβέρνα της Καλαμπάκας για να γευματίσουν.

Ωστόσο, παρατήρησαν ότι το προσωπικό του μαγαζιού δεν προέβη στους απαραίτητους ελέγχους των πιστοποιητικών εμβολιασμού. Ο συνάδελφός του και πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας κ. Στέλιος Λουκίδης θέλησε να παραπονεθεί για τους ελλιπείς ελέγχους στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, όπως και έπραξε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, κάποιος από το προσωπικό του μαγαζιού να κατευθυνθεί στο τραπέζι των λοιμωξιολόγων προκειμένου να τους διώξει, όπως κατήγγειλαν οι δύο γιατροί. Οι λοιμωξιολόγοι αποχώρησαν, με τον κ. Βασιλακόπουλο να δέχεται επίθεση από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του γιατρού- απείλησε ότι θα του κάψει το αυτοκίνητο αν παραμείνει στην περιοχή.


Αρνείται τις κατηγορίες ο διοκτήτης της ταβέρνας

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αρνείται τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι όλοι οι έλεγχοι των πιστοποιητικών στους εσωτερικούς του χώρους πραγματοποιούνται κανονικά.


Παράλληλα, τονίζει ότι του ζητήθηκε από τον υπεύθυνο της ομάδας των λοιμωξιολόγων που βρίσκονταν εκεί να μην ελεγχθούν τα πιστοποιητικά, καθώς βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι.

Τόνισε, δε, πως για τον ίδιο το περιστατικό θεωρείται λήξαν, ενώ το κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια