ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βροντά ο Όλυμπος αστράφτει η Γκιώνα, εμπρός στον αγώνα κατά των των δυνάμεων του 666


Σάκης Μουμτζής

Από την Κυριακή το πρωί χιλιάδες ψεκασμένοι συρρέουν στην Καλαμπάκα για να τιμήσουν το νέο αγωνιστή της εθνικής αντίστασης του 2021, τον ξακουστό ταβερνιάρη που ξάπλωσε χάμω, μέσα στην ταβέρνα του, τον εκπρόσωπο των δυνάμεων του 666, του Αντίχριστου και του Σόρος. Των σκοτεινών δυνάμεων που επιδιώκουν να αλλάξουν το DNA της φυλής μας, φυτεύοντας το γνωστό τσιπάκι που υπάρχει σε κάθε εμβόλιο.

Η ταβέρνα της Καλαμπάκας αναδεικνύεται σε μνημείο της αντιστασιακής πάλης των ψεκασμένων, που στέκονται όρθιοι, με τίμημα την ίδια τη ζωή τους, απέναντι στον καταναγκασμό των εμβολίων και των κάθε λογής αποκλεισμών.

Υπάρχει σκέψη μάλιστα η 30η Οκτωβρίου να καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης του αγώνα ενάντια στη λαίλαπα της επιστήμης και του ξενόφερτου ορθολογισμού. Ο ταβερνιάρης μέσα σε λίγη ώρα αναδείχθηκε σε έναν ήρωα του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν είναι τυχαία η ημέρα που επέλεξε αυτός ο ήρωας, κάτι μεταξύ Δαβάκη και του πρωτοκαπετάνιου Άρη, να αντισταθεί στον εκπρόσωπο των σύγχρονων δυνάμεων κατοχής. Δύο μόλις ημέρες μετά το γιορτασμό του ΟΧΙ του 1940, από την Καλαμπάκα ακούστηκε ένα δεύτερο βροντερό ΟΧΙ.

Οι ψεκασμένοι βρήκαν το ίνδαλμα τους. Ήδη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποτελούν τη σύγχρονη μορφή του χωνιού της Κατοχής, κατακλύζονται από το hashtag «με την ταβέρνα του Ζιώγα».

Συναγωνιστές, κάθε ταβέρνα να γίνει ένα μικρό Κούγκι. Να γίνουν οι ταβέρνες σε όλη την Ελλάδα οι σύγχρονες Θερμοπύλες. «Ελλάς-Ελλάς ή ταν ή επί τας» κραυγάζει το πλήθος των αντιεμβολιαστών, καθώς φαντασιώνονται τους εαυτούς τους ως σύγχρονους Λεωνίδες, που δεν θα αφήσουν τους βάρβαρους να περάσουν.

Η κατάσταση θα σήκωνε και άλλη πλάκα αν δεν αφορούσε τις ζωές και την υγεία χιλιάδων ανθρώπων κάποιοι εκ των οποίων μένουν εκτός ΜΕΘ, γιατί τις έχουν καταλάβει οι κάθε λογής ψεκασμένοι.

Σήμερα δεν υπάρχει «δεν ξέρω». Δεν υπάρχει «θέλω χρόνο να το σκεφτώ». Όλα τα δεδομένα είναι μπροστά στους πολίτες και αυτοί αποφασίζουν. Περίπου 600.000 συνάνθρωποι μας, άνω των 60 ετών, δεν έχουν εμβολιαστεί, μέχρι στιγμής, και αποτελούν κινούμενες βόμβες. Δεν θέλω να πιστέψω πως οι περισσότεροι εξ αυτών είναι θαυμαστές του ταβερνιάρη της Καλαμπάκας, στον οποίον η Ελληνική Πολιτεία θα πρέπει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα που θα το λάβουν και οι επίδοξοι μιμητές του. Πλήρης εφαρμογή των νόμων για τις παραβάσεις που διέπραξε.

Έχω την εντύπωση πως πολιτικά το θέμα της πανδημίας έχει λήξει για την Ελλάδα. Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει πως η λύση του προβλήματος βρίσκεται στα χέρια των πολιτών. Αυτή, ό,τι ήταν να κάνει το έκανε και είναι αδιανόητο ολόκληρη η κοινωνία να πληρώνει τις προκαταλήψεις, τη βλακεία και την ανευθυνότητα μιας μειοψηφίας. Απλώς επιβάλλεται να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, χωρίς εκπτώσεις. Όσον αφορά τον ήρωα ταβερνιάρη ας περάσει από το ταμείο για το πρόστιμο που θα του επιβληθεί και όχι μόνο.

Εξάλλου, «ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια