ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δεν εμβολιάστηκε και νόσησε – Έχασε 42 κιλά


Ο κορωνοϊός πάντως έχει αποδειχθεί επανειλημμένως ότι λυγίζει και τους πιο δυνατούς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 50χρονου πρωταθλητή Body Building Βασίλη Μοιντίνη . Είχε προγραμματίσει χειρουργείο για να αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα υγείας ωστόσο ο κορωνοϊός τον πρόλαβε. Έμεινε διασωληνωμένος για 2 μήνες έχασε 42 ολόκληρα κιλά και ακόμη- 6 μήνες μετά- αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.


H περιπέτεια υγείας του παγκόσμιου πρωταθλητή bodybuilding, Βασίλη Μοϊντίνη η μαρτυρία του στο MEGA συγκλονίζει.


«Νόσησα 23 Μαΐου, 3 μέρες κάναμε αγωγή στο σπίτι, δεν είχα οξυγόνο και πήγα στο νοσοκομείο. Ξύπνησα -42 κιλά. Στο νοσοκομείο είχα σωλήνα στο λαιμό, τραχειοτομή, σωλήνες στα πλευρά μου. Όσο ήμουν σε καταστολή, είχα και 5 επιπλοκές», δήλωσε ο αθλητής Bodybuilding, πρώην ασθενής κορωνοϊού Βασίλης Μοϊντίνης.


Ο 50χρονος δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργείο για θυροειδή. Είχε κλείσει ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου, αλλά δυστυχώς ο κορωνοϊός τον …πρόλαβε…


«Όταν είδα τον εαυτό μου σε φωτογραφία τρόμαξα. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ έτσι τον εαυτό μου, σκελετωμένο, νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου», πρόσθεσε.


«Κάνω πνευμονοθεραπεία, έχω κινησιολογικά προβλήματα, φυσικοθεραπείες, ειδική διατροφή. Δε μπορώ να δουλέψω για έναν χρόνο, να οδηγήσω, να κάνω μπάνιο. Κάνω μπάνιο με τη βοήθεια της συζύγου μου«, συμπλήρωσε ο κ. Μοϊντίνης.


«Έζησε από θαύμα»


Η σύζυγος του αθλητή δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του στην αποθεραπεία καθώς ο ίδιος ακόμη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.


«Έζησε από θαύμα! Ήταν πολύ δύσκολα, αλλά ευτυχώς τα κατάφερε και είναι μαζί μας», τόνισε η σύζυγος Βασίλη Μοϊντίνη Νάντια Πλακάκη.


«Δεν κοιτιέμαι στον καθρέφτη, με στεναχωρεί αλλά έχω βάλει στόχο μέχρι το καλοκαίρι να επανέλθω», τόνισε ο αθλητής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια