ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πάτρα: Θετικοί στον κορωνοϊό 27 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»


Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, καθώς 27 εργαζόμενοί του εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.


Όλοι μπήκαν σε καραντίνα, ενώ διάχυτη είναι η ανησυχία των συναδέλφων τους στο νοσοκομείο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης».


Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνεται:


«Το αρνητικότατο ρεκόρ στα χρονικά της πανδημίας καταγράφουμε αυτήν την περίοδο, σε ότι αφορά του νοσούντες Συναδέλφους μας, όπου με βάση τα χθεσινά δεδομένα που έχουμε, ήδη 27 συνάδελφοι μας νοσούν από κορωνοϊό. Πέρα από την προαναφερόμενη ανησυχητική κατάσταση, μεγάλο προβληματισμό προκαλούν και τα υπόλοιπα στοιχεία που δημοσιοποίησε κατά την πρόσφατη κινητοποίησή μας, ο πρόεδρος του σωματείου μας, ο οποίος ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας, πέρα από τούς προαναφερόμενους νοσούντες συναδέλφους εργαζόμενους, έχουμε:


250 περίπου κενές οργανικές θέσεις όλων των ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο μας, κενά που μεγαλώνουν δεδομένου ότι το τελευταίο τρίμηνο λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο Νοσοκομείο 30 συνάδελφοί μας οδηγήθηκαν ήδη στην συνταξιοδότηση και επίκεινται ακόμη άλλοι 20, με τα μέχρι τώρα δεδομένα που δεν αποκλείεται να αυξηθούν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια