ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οξύνεται η αντιπαράθεση: Σε ΜεΡΑ25 μετονομάζει τώρα το Facebook ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ


Το γάντι της αντιπαράθεσης με τον Γιάνη Βαρουφάκη σήκωσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι ξαναλλάζει το όνομα του Facebook, αυτή τη φορά σε ΜέΡΑ25.


Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί ο ιδρυτής προχώρησε στη νέα αλλαγή ονομασίας, υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook δήλωσε ότι ο Ζούκερμπεργκ το έκανε «μόνο και μόνο για να δει την έκφραση του Γιάνη Βαρουφάκη.»


Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός κατηγόρησε χθες τον ιδρυτή του Facebook ότι έκλεψε το όνομα META, το νέο όνομα της εταιρείας, από τον ίδιο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 προτάσσει τα σφριγηλά στήθη του απέναντι σε επιχειρηματικούς κολοσσούς, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε προχωρήσει σε μποϊκοτάζ της Amazon, με αποτέλεσμα ο Τζεφ Μπέζος να μεταφέρει όλα τα βιβλία του πρώην υπουργού στην ενότητα ‘επιστημονική φαντασία’ του δικτυακού τόπου.


Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατέγραψε πάντως πρόσφατα μια σημαντική επιτυχία ενάντια στην Microsoft, η οποία έκανε επιτέλους δεκτό το χρόνιο αίτημα του να σταματήσει να διορθώνει το όνομα του το Microsoft Word.


https://tovatraxi.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια