ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα είπε καλύτερα κι απ΄ τον Πετράκο


Ξέρετε τι δεν μπορώ εγώ να καταλάβω; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ικανός να εισπράξει δημοσκοπικά τις ψήφους των αντιεμβολιαστών. Αφού κάνει τόσο απροκάλυπτη προπαγάνδα εναντίον κάθε προσπάθειας να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί, αφού δια του αρχηγού του μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να αμφισβητήσει τα ιατρικά μακρο-αποτελέσματα του εμβολίου, πως διάβολο δεν έχουν πλαισιώσει τις τάξεις του οι αντί και οι αρνητές;

Εγώ ειλικρινά απορώ. Όταν αυτός που δεν πείθεται με τους χιλιάδες νεκρούς στην Ελλάδα και τα εκατομμύρια νεκρούς σ’ όλη την υφήλιο, ακούσει τον ίδιο τον Τσίπρα να νομιμοποιεί από βήματος Βουλής όλα τα επιχειρήματα που διαβάζει στο διαδίκτυο, γιατί δεν σηκώνει μια παντιέρα του ΣΥΡΙΖΑ στο μπαλκόνι του; Γιατί όταν η εταιρεία δημοσκοπήσεων τον καλέσει στο τηλέφωνο, δεν δηλώνει ευθέως οπαδός και ψηφοφόρος του Αλέξη;

Και μην μου πει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επαμφοτερίζουσα στάση στο ζήτημα του εμβολιασμού, διότι η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ήταν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ΣΥΡΙΖΑ ως ηγέτη του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Ο Αλέξης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τα κάνει όλα λάθος στο ζήτημα της πανδημίας, ότι έχει λάθος στρατηγική στο ζήτημα. Και για να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι θεωρεί λάθος στρατηγική την εμμονή στον εμβολιασμό του πληθυσμού, το είπε και ευθέως.

Ο Πετράκος δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα από τον Αλέξη. Το γιατί υπήρξε τέτοιο αυτόβουλο ξεμπρόστιασμα, θα σας γελάσω. Το φτωχό μου το μυαλό υποψιάζεται ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αποφάσισαν ότι έφτασαν στα εκλογικά τους όρια στο μέτωπο των εμβολιασμένων, ενώ καταγράφουν ως παρθένο προς πολιτική κατάκτηση έδαφος το στρατόπεδο των μη-εμβολιασμένων. Ενδέχεται και να έχουν δίκιο εδώ που τα λέμε, ο Βελόπουλος είναι λειψός για να τους δώσει επαρκή πολιτική κάλυψη.

Επί του παρόντος πάντως, ούτε αυτό δεν έχουν καταφέρει. Υπάρχει ένα συμπαγές σώμα ανθρώπων εθισμένο σε φόβους και θεωρίες συνωμοσίας που πλέον μισεί τον Μητσοτάκη, σιχαίνεται τους γιατρούς και πετροβολά τα μέσα ενημέρωσης, όμως ο Τσίπρας αν και κινείται στην ίδια ακριβώς γραμμή αδυνατεί να τους πείσει. Ακόμα, θα πείτε. Συμφωνώ με αυτό το «ακόμα», πλην αυτό θα αποδειχθεί τραγωδία στο εγγύς μέλλον. Διότι αν πράγματι ο Τσίπρας έβαλε στόχο τις ψήφους των αρνητών, το επόμενο διάστημα θα ακούσουμε από το στόμα του πράγματα που θα μας κάνουν να φρίξουμε. Εύχομαι να κάνω λάθος. Εύχομαι, δεν το ελπίζω.


Δημήτρης Καμπουράκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια