ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αν στην Ελλάδα έχουμε σκάνδαλο τύπου Κουρτς, το έκανε ο κ. Τσίπρας όταν ήταν ΠρωθυπουργόςΟ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα, δήλωσε ότι “από την αρχή ξέραμε ότι είναι εντελώς ανέφικτο να προλάβεις να κάνεις αντιπλημμυρικά έργα μέσα σε 1,5 μήνα. Νομίζω δεν έχει να κάνει αυτό με κάποια γραφειοκρατία. Μόνοι οι μελέτες για να γίνει ένα αντιπλημμυρικό έργο θέλουν αρκετούς μήνες”.


“Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα από την καταστροφή της πυρκαγιάς μέχρι και σήμερα για να μπορείς να πεις σοβαρά ότι θα έχεις τελειώσει με τα αντιπλημμυρικά έργα” πρόσθεσε.


“Η άποψη των μηχανικών ήταν ότι ακόμα το θερμικό φορτίο, που υπάρχει εγκλωβισμένο στο έδαφος από την πυρκαγιά, είναι πολύ μεγάλο και πολύ πριν τα αντιπλημμυρικά έργα πρέπει να γίνουν άλλου τύπου έργα, στήριξης, για να μην θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα κατά τη διάρκεια των έργων. Θέλω να πω, δεν είναι τόσο απλό αυτό που συζητάμε. Είναι σύνθετο” περιέγραψε.


“Ο αναπτυξιακός νόμος θα μπει σε διαβούλευση εντός του μήνα για να ψηφιστεί μέχρι το τέλους του έτους, ώστε να ισχύσει από του χρόνου. Θα είναι πολύ πιο γρήγορος, θα αφαιρέσουμε από μέσα όλη την γραφειοκρατία που καθιστούσε την έγκριση μιας επένδυσης μια Οδύσσεια” είπε σχετικά με τον νέο αναπτυξιακό νόμο.


“Στόχος μας είναι να υπάρχει διαφάνεια και ταχύτητα” συμπλήρωσε.


Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό που παρακολουθώ δύο ημέρες τώρα, μου προκαλεί μια εικόνα κωμική για τον ΣΥΡΙΖΑ
“Αυτό που παρακολουθώ δύο ημέρες τώρα, μου προκαλεί μια εικόνα κωμική για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία αίσθηση των ορίων. Από το 2016 σε όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, προηγείται η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4 χρόνια στην κυβέρνηση αμφισβητούσε διαρκώς τις δημοσκοπήσεις, έλεγε ότι είναι πληρωμένες, ότι λένε ψέματα κτλ.


Πρέπει να σας πω ότι μόνες 2 δημοσκοπήσεις που είδα πριν τις εκλογές και έδειχναν – όχι βέβαια τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα- αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά στατιστικού λάθους από τον Μητσοτάκη, ήταν μία Vox Pop και μια Bridging Europe, την μία την είχε δημοσιεύσει το Documento του κ. Βαξεβάνη και την άλλη σε έναν λογαριασμό του κ. Παπαδημούλη. Και οι δύο έλεγαν ότι η διαφορά είναι πάρα πολύ μικρή. Όταν άνοιξαν οι κάλπες, όλοι ξέρουμε ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος ψέματα” περιέγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


“Αν έλεγαν δηλαδή εταιρείες που κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν πληρωμένες ή αν έλεγαν ψέματα εταιρείες που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φτιάξει. Άρα λοιπόν αν στην Ελλάδα έχουμε σκάνδαλο τύπου Κουρτς, το έκανε ο κ. Τσίπρας όταν ήταν Πρωθυπουργός. Γιατί δεν φαντάζομαι ούτε η Vox Pop ούτε η Bridging Europe να δημοσίευσαν ξαφνικά έρευνες για την ψυχή της μάνας τους. Κάποιος τους έβαλε και το έκαναν” πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια