ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μεγάλη γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολύ κακή εμφάνιση του Τσίπρα στη ΒουλήΓκρίνια έχει προκαλέσει στην Κουμουνδούρου η κακή εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, χθες στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την ελληνογαλλική συμφωνία.


Πηγές της Κουμουνδούρου χαρακτηρίζουν αναιμική την παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή και στη συζήτηση για την ψήφιση της ελληνογαλλικής συμφωνίας.


«Όλη η προσπάθεια να κεφαλαιοποιηθεί η ΔΕΘ δεν επετεύχθη», σχολίαζε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η αναφορά σε «μικρή Ελλάδα» ήταν εντελώς άστοχο από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα. Την ώρα μάλιστα που το αφήγημα της Κυβέρνησης εστιάζει σε μια μεγάλη Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές εξελίξεις.


«Και φυσικά όλοι αναγνωρίζουμε ότι το Σαχέλ είναι μια περιοχή όπου ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης είναι πάρα πολύ μεγάλος και όπου αυτή η αποσταθεροποίηση δημιουργεί προσφυγικά κύματα σε όλη την Ευρώπη και ότι πρέπει να στηριχθεί οικονομικά, πρέπει να στηριχθεί ενδεχομένως και για την ασφάλεια. Από ποιους, όμως; Από τη μικρή Ελλάδα; Από την Ελλάδα που βρίσκεται τούτη την ώρα σε μια περιοχή ιδιαίτερα κρίσιμη στον χάρτη;», είπε ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας απογοήτευση στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.


Τα στελέχη της Κουμουνδούρου στηλιτεύουν ιδιαίτερα την αδυναμία, όπως υποστηρίζουν, του Αλέξη Τσίπρα να προτάξει μία πειστική γραμμή επιχειρηματολογίας η οποία θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταψήφιση της συμφωνίας, τη στιγμή που αυτή στηρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια