ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ηράκλειο: Νέα υπόθεση εικονικών εμβολιασμών - Ειδικευόμενοι γιατροί έβγαλαν πλαστά


Νέα υπόθεση με εικονικούς εμβολιασμούς αποκαλύφθηκε στην Κρήτη, με ειδικευόμενους γιατρούς να βγάζουν πλαστά πιστοποιητικά.


Συγκεκριμένα, δύο ειδικευόμενοι γιατροί του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης έβγαλαν πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν εμβολιαστεί σε μία προσπάθειά τους να αποφύγουν την αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστοι.


Οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί, τον περασμένο Ιούλιο, εκμεταλλευόμενοι τον ελάχιστο χρόνο που έμειναν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο πραγματοποίησαν εικονικό εμβολιασμό ο ένας στον άλλο για να αποκτήσουν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία ως υγειονομικοί όφειλαν να έχουν.


Η πράξη τους έγινε αντιληπτή, ακολούθησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και πλέον παραπέμπονται στο πειθαρχικό της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η υπόθεση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ έφτασε στην διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έπειτα από καταγγελία.


Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου και το θέμα τέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος που αποφάσισε να τους θέσει σε προσωρινή αργία και να παραπέμψει το φάκελο στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια