ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η προσπάθεια ηθικής αθώωσης του ΓΑΠ


Με την επαναδραστηριοποίηση του ΓΑΠ υπάρχει και μια προσπάθεια ξεπλύματός του, αθώωσης του από το έγκλημα που έκανε το 2010 κλέβοντας την ψήφο με ψέματα και υποσχέσεις.

Εμφανίζονται γνωστά και άγνωστα ΓΑΠατόσκυλα, όπως τα αποκαλεί ένας φίλος, σε μια προσπάθεια να τον παρουσιάσουν τον ΓΑΠ, σαν καημένο θύμα επειδή προσπάθησε να μας σώσει-καταστρέψει βάζοντας μας σε ΔΝΤ μνημόνια και κατοχικές πολιτικές. Για αυτό τον κατηγορούν και ίδιοι αρκετοί ΠΑΣΟΚοι νυν και πρώην, για το ότι αυτό που έκανε ήταν ένα έγκλημα κατά της Ελλάδας και του λαού. Δεν χρειάζεται να αναφέρω περισσότερα, υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο για όσους διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου. Μπορεί να βρει τα πάντα, και τις κατηγορίες από συντρόφους του ΓΑΠ και για την αντιΠΑΣΟΚική εκείνη κίνηση του. Υπάρχουν και μυριάδες πολύ σοβαρές αναφορές για το τι μπορούσε να γίνει την εποχή του ΓΑΠ απέναντι στην χρεοκοπία, όποιος δεν θυμάται κάτι, μπορεί να ψάξει στο διαδίκτυο, θα βρει τα πάντα.

Φτάσαμε σε σημείο να ασχολούμαστε ξανά με αυτό το πολιτικό ζόμπι, αντί να πάμε μπροστά συνεχίζοντας την πολιτική και την ζωή μας, βγαίνει τώρα αυτός και όπως λέει με μια ¨Νέα αλλαγή¨ θέλει να μας ξανασώσει, αλίμονο μας. Το μόνο που θέλει είναι να βγει καθαρός στην ιστορία ενώ μέχρι τώρα βγαίνει όπως βγαίνει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε για κανέναν λόγο και την ενδοτική διπλωματία του ζεϊμπέκικου που αυτός ξεκίνησε και πολλά άλλα.

Οι ίδιοι οι ΠΑΣΟκοι θε πρέπει να τον μαυρίσουν μπας και ησυχάσουμε επιτέλους από τα κουτοπόνηρα αυτά πολιτικά σκυλιά.

Φτάνει πια με την λατρεία των πολιτικών τοτέμ.

Αν θέλει να κάνει κάτι καλό, να πάει να δει τον φίλο του τον Σαρκοζί στις φυλακές να δει τι γλίτωσε από μας...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια