ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εγκληματίες ΨΕΚωλοι: Εμφάνισαν σε ψευδείς ειδήσεις νεκρό από καρκίνο ως «θύμα» του εμβολίου

 
Δεν γίνεται. Θύμωσα πολύ. Με ποιο δικαίωμα», αναφέρει η σύζυγός του 
Σοκάρει η καταγγελία μιας γυναίκας εκπαιδευτικού από την Θεσσαλονίκημε τη χρήση του ονόματος του άνδρα τις, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ειδικότερα, όπως η Σωτηρία Γάππα ανέφερε αποκλειστικά στο MEGA για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, έχασε τον άνδρα της από καρκίνο το καλοκαίρι και λίγους μήνες αργότερα ανακάλυψε λογαριασμό αρνητών στο facebook που δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του διέδιδαν ψευδώς ότι πέθανε μετά τον εμβολιασμό του.

«Αρκετά τους αφήσαμε να μας τρομοκρατούν»

Επί 5,5 χρόνια συμφιλίωσης με την ιδέα του θανάτου του κράτησε το χέρι μέχρι τις 6 Ιουλίου που χάθηκε ο δημοσιογράφος Χρήστος Παυλίδης. Σχεδόν 2,5 μήνες μετά, οργανωμένο κύκλωμα αρνητών καπηλεύονται το θάνατό του και διαδίδουν ότι πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου για τον κοροναϊό. «Δεν γίνεται. Θύμωσα πολύ. Με ποιο δικαίωμα» ανέφερε η σύζυγός του.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια λίστα με δεκάδες ανθρώπους που εμφανίζονται ως θύματα του εμβολίου. Και η Σωτηρία Γάππα ξεσπά: «Τι να της πω. Όχι μόνο στην κόρη μου, στον κόσμο».

Η Σωτηρία, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα έχει εμβολιαστεί. Πιστεύει στην επιστήμη και δηλώνει ότι αν χτιζόταν το τείχος ανοσίας από αυτούς που έπρεπε σήμερα δεν θα υπήρχε ζήτημα για τα παιδιά. «Μα αν το έκαναν οι μεγάλοι, τα παιδιά μας θα τα άφηναν ήσυχα. Είναι θέμα παιδείας – ναι αν μου το επιτρέψει γιατρός θα το κάνω και την μικρή μου» υπογραμμίζει.

Η δημοσιοποίηση του θέματος για την υπόθεση της είναι ξεκάθαρη. «Πρέπει να ανοίξουμε και εμείς τα στόματα μας. Αρκετά τους αφήσαμε να μας τρομοκρατούν. Λένε ψέμματα και πρέπει να το μάθει ο κόσμος» προσθέτει η Σωτηρία Γάππα.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια