ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Ζούκερμπεργκ παίρνει από πίσω και παρακολουθεί τον μπαρούφ για να τον κλέβει...


Με μια σειρά αναρτήσεων στο twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης καλεί τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ να έχει «κοντά τα χέρια του» από το όνομα του mέta που το δανείστηκε από το Κέντρο Μετα Καπιταλιστικού Πολιτισμού που έχει συστήσει το DiEM25.

Όπως γράφει ο κ. Βαρουφάκης, απευθυνόμενος στον ισχυρό άντρα του Facebook γράφει χαρακτηριστικά: «Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο». 

 


Σε ένα ακόμα tweet υποστηρίζει ότι η Facebook του έκλεψε και την ονομασία για το κρυπτονόμισμα αναφέροντας πως από Libra έγινε Diem. Σημειώνεται πως Diem25 είναι το πανευρωπαϊκό κίνημα που ίδρυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Σρέτσκο Χόρβατ. Ο Βαρουφάκης σημειώνει στο twitter: «Πρώτα μετονόμασε το κρυπτονόμισμα της Facebook από Libra σε… DIEM και τώρα ο Zuckerberg μετονομάζει την Facebook σε META (για το ορίτζιναλ, εδώ: https://t.co/2FzQ18HAf4). To επόμενο στάδιο θα είναι να ενστερνιστεί και το σύνθημά μας “Για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα”».

 

 

 

 

 

 

https://omadaalithias.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια