ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Άλλα κόλπα από τον ΓΑΠ: Τους βάζει να του “ζητήσουν” να τους… σώσει!


Έτοιμος να καταθέσει την υποψηφιότητα του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου με τις πληροφορίες να θέλουν αυτό να γίνεται – τελευταία στιγμή- την Πέμπτη. Μολονότι η απόφαση είναι ειλημμένη, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, νυν πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και αυτόκλητος σωτήρας, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να είναι ένας από τους πολλούς, ειδικά μιας και δεν κατάφερε να τους πείσει να αποσυρθούν από τη διαδικασία.

Έτσι θα επιχειρήσει να εμφανιστεί, μέσω μιας “αυθόρμητης” πρωτοβουλίας κάποιων στελεχών, ως η μόνη λύση. Προς αυτή την κατεύθυνση φέρονται να εργάζονται σκληρά πολιτικοί του φίλοι όπως η Τόνια Αντωνίου, ο Γιάννης Παναγόπουλος, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος αλλά και ο γενικός γραμματέας του ΚΙΝΑΛ και νέος εκπρόσωπός του Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Έχουν ήδη ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών όχι για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του αλλά για να ζητούν από τον Γιώργο Παπανδρέου να τους… σώσει!

Στόχος του είναι τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής με την ελπίδα πως θα πείσουν πολλούς από αυτούς να υπογράψουν για το καλό της παράταξης.

https://tomanifesto.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια