ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κυρανάκης για διαγραφή Μπογδάνου: Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αντιμετωπίζει σκληρά και τις ακρότητες του κ. Παφίλη

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σχολίασε σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ.


“Βρέθηκα στη μιντιακή συγκυρία να πληροφορηθώ για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, λίγα λεπτά πριν βγω στον αέρα του Kontra το βράδυ. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, ήμουν σίγουρος ότι θα δοθούν εξηγήσεις, όπως και δόθηκαν. Το βράδυ τουλάχιστον δύο φορές εστάλησαν άτυπες ενημερώσεις στους δημοσιογράφους.


Ήρθε αργά το βράδυ ένα ενημερωτικό στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και σήμερα το πρωί διάφοροι υπουργοί και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έδωσαν εξηγήσεις” ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.


“Είναι ένα θέμα που είναι λογικό να συζητείται, είναι μια κίνηση, η οποία μιντιακά έχει πάντα ενδιαφέρον” πρόσθεσε.


“Γνωρίζω εδώ και 10 χρόνια προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για μεγάλο διάστημα συνεργάστηκα μαζί του στενά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μου έχει πει σε συζητήσεις που κάναμε παλιότερα, ότι τις αναφορές για τον εμφύλιο τις απεχθάνομαι. Θεωρεί ότι το παρελθόν πρέπει να είναι εκεί που ανήκει, στο παρελθόν, στο χρονοντούλαπο. Κάνουμε πολιτική για το μέλλον. Άρα, επειδή πάντα στην πολιτική έχει σημασία πού και πότε λες την άποψή σου και όχι τόσο πολύ ποια είναι η άποψή σου, να θυμίσω ότι χθες είχαμε τη συζήτηση για την ιστορική συμφωνία με την Γαλλία” περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.


“Η πραγματική είδηση από χθες είναι ότι ο υπουργός Εξωτερικών είπε ότι βρισκόμαστε υπό καθεστώς εθνικής απειλής” υπογράμμισε.


“Κάθε βουλευτής πρέπει να γνωρίζει ότι όταν μιλάμε και έχουμε μια σοβαρή ατζέντα για τη συμφωνία με την Γαλλία και το πλαίσιο είναι αυτό, και γνωρίζουμε ότι η αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, καταψηφίζουν, τότε η ατζέντα πρέπει να είναι αυτή” είπε χαρακτηριστικά.


“Ο κ. Δένδιας εκτιμώ ότι επειδή είναι ο αρμόδιος υπουργός να παρουσιάσει τη συμφωνία ενοχλήθηκε από όλη τη συζήτηση που έγινε και αν διαβάσετε προσεκτικά τη δήλωση που έκανε. Το γραπτό. Τα πρακτικά. Η δήλωση του κ. Δένδια, ότι διαχρονικά η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη, κατά τη γνώμη μου αναφέρεται και στη συμπαράταξη που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ρίχνοντας την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Δένδιας.


Γιατί ο κ. Δένδιας τότε σας θυμίζω ενοποίησε τις δικογραφίες, ξεκίνησαν τη δίκη για τη Χρυσή Αυγή με αποτέλεσμα να σήμερα είναι στη φυλακή ο Κασιδιάρης και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής έριξε την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε, την κυβέρνηση Σαμαρά. Άρα να υπολογίζουμε όλες τις κουβέντες.


Όπως το πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει αναφορές του εμφυλίου από τη μία πλευρά έτσι πρέπει να αντιμετωπίζει σκληρά τις ακρότητες του κ. Παφίλη που προσέβαλε τα στελέχη και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας τον οποίο χαρακτήρισε πολιτικό απόγονο συνεργατών των Ναζί» σημείωσε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια