ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πάλι κλίμα 2011


Πρώην βουλευτής, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει πέτρες και πετάει και ένα ρε («που μειώθηκαν (οι έμμεσοι φόροι) ρε»)....

Προσπαθούν να δημιουργήσουν πάλι κλίμα 2011.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011

Για επιστροφή «στην άθλια διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011» και για «χολερική-ρεβανσιστική λογική» κατηγορεί η νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ομιλία του προέδρου της νεολαίας και στελεχών του κόμματος.

«Ο πρόεδρος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ότι "θα τους διώξουμε και θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση" αναφερόμενος στη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας τον Ελύτη για να προμοτάρει την χολερική-ρεβανσιστική λογική του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Τσίπρα στην πρώτη σειρά να τον χειροκροτάει. Στο ίδιο μοτίβο και η κ. Γεροβασίλη, η οποία αναπαράγει το αντίστοιχης λογικής σποτάκι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βέττας απειλεί ότι "έρχονται οι πέτρες"» επισημαίνει στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία και καταλήγει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φόρα στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011. Δυστυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για τη χώρα, το 2021 ούτε είναι, ούτε γίνεται 2011. Φυσικά δεν περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις εν λόγω δηλώσεις που ο ίδιος ο αρχηγός του χειροκροτάει ενθουσιασμένος! Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο περισσότερο ξεμένει από επιχειρήματα, τόσο περισσότερο θα μας το υπενθυμίζει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια