ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας προς φοιτητές: Αν δεν έχετε εμβολιαστεί μην έρθετε στο μάθημα


«Όσοι αγνοούν ή δεν αποδέχονται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου», σημειώνει

Μην επιλέξετε το μάθημα της βιολογίας αν δεν έχετε εμβολιαστεί, είναι το μήνυμα του καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας, προς τους φοιτητές του, το οποίο έγινε viral.

Ειδικότερα, ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές του ότι εάν αποφασίσουν να επιλέξουν το μάθημά του, θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Μάλιστα, τονίζει ότι φοιτητές Βιολογίας που βρίσκονται στο τρίτο έτος και δεν έχουν εμβολιαστεί, «έχουν ήδη αποτύχει» στο μάθημά του.


Το email του καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας

«Καθώς το μάθημα είναι επιλογής και εξαιρετικά διαδραστικό, παρακαλώ όσοι το επιλέξουν να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξή του και να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν τις 5 Οκτωβρίου, είτε στο πρώτο μάθημα», σημειώνει.

«Καθώς ο εμβολιασμός δεν είναι με τον νόμο υποχρεωτικός τα παραπάνω αποτελούν “προτροπή”. Ωστόσο, 3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου. Συνεπώς δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα», καταλήγει η ανακοίνωση του καθηγητή που απευθύνεται στους φοιτητές του.

Άμεσα ήταν τα ανακλαστικά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σε ανάρτησή του έγραψε:  «Απλά κορυφαίος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια