ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Μητρόπολη Λάρισας τρολάρει την ΨΕΚωλων συγκέντρωση αρνητών: Τους κέρασε και σοκολατάκια


Η φωτογραφία που επισύναψε η Μητρόπολη Λάρισας στην ανακοίνωση της 24/09/2021

Με μία ανακοίνωση – ποίημα, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης – Τυρνάβου απάντησε στην συγκέντρωση 48 αντιεμβολιαστών που διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της αντιδρώντας στην πρωτοβουλία της να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια ώστε να γίνονται εμβολιασμοί έξω από ναούς.

Στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη απαντά με κομψότατα ειρωνικό τρόπο στα ψεκασμένα επιχειρήματα περί μασόνων, ενώ υπενθυμίζει, ευγενικά, ότι τέως αντιπεριφερειάρχης που παρίστατο και μίλησε στην εκδήλωση των αντιεμβολιαστών είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί για λόγους όχι και τόσο χριστιανικούς.

Τέλος η Μητρόπολη γνωστοποίησε ότι κέρασε σοκολοατάκια στους αντιεμβολιαστές ώστε να μη φύγει κανείς πικραμένος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποι μας στη θωράκιση τους ενάντια στην πανδημία.

Η Ιερά Μητρόπολη σέβεται την οποία άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων, ή καταφεύγει ακόμη και στο παράλογο για να εκφράσει εμπάθεια και άρνηση. Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά την δήλωση μας αυτήν καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν.

Εντύπωση έκανε η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς, ενώ επίσης εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα.

Μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι».

https://hellasjournal.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια