ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γορίλας σε ζωολογικό κήπο έκανε στοματικό σεξ στη σύντροφό του -Πώς αντέδρασαν οι θεατές - βίντεο


Μπροστά σε ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκαν οι θεατές στο ζωολογικό κήπο του Μπρονξ, όταν ξαφνικά ένας γορίλας με εξάψεις άρχισε να κάνει στοματικό σεξ στην σύντροφό του.

Ένας πατέρας που ήταν παρόν στον ζωολογικό κήπο με τη σύζυγό του, την τετράχρονη κόρη του, τον γιο και την ανιψιά του, κατέγραψε βίντεο από την σκηνή, η οποία έλαβε χώρα στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης, και συγκεκριμένα, στο Δάσος Γοριλλών του Κονγκό.

«Ήμουν σοκαρισμένος και δεν είχα ιδέα ότι ήταν μια ‘φυσική πράξη’» δήλωσε ο άνδρας που παρέμεινε ανώνυμος, σύμφωνα με την New York Post. Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου έπρεπε να μείνει εκτός της έκθεσης με τον γιο μου, αλλά εγώ ήθελα να καταγράψω πολλά βίντεο. Και τότε συνέβη αυτή η μαγεία».


Οι γορίλες το απολάμβαναν!


Η «μαγεία» που κατέγραψε στο βίντεο απέδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι οι μόνοι που λατρεύουν το σεξ. Πώς όμως αντέδρασαν οι υπόλοιποι θεατές; Άρχισαν να βγάζουν επιφωνήματα, να φωνάζουν και να γυρνούν τα κεφάλια των παιδιών τους την ώρα που ο αρσενικός γορίλλας έσπρωξε τη θηλυκή γορίλλα στο έδαφος και άρχισε να της κάνει στοματικό σεξ. Η θηλυκή είχε κλείσει τα μάτιας και έβαζε τα χέρια της στο κεφάλι του συντρόφου της.


Το θηλυκό πάντως ζώο δείχνει να απολαμβάνει πολύ την ερωτική πράξη

Σε αντίθεση πάντως, με ό,τι πιστεύουν πολλοί, το στοματικό σεξ στους είναι αρκετά συνηθισμένο, όπως αναφέρει η The Post.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια