ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κουβαλάει τραύμα ο ανασχηματισμός-«Ατυχέστατη» η ιστορία Αποστολάκη-Ο Χρυσοχοΐδης φεύγει γιατί κουβαλάει κάποια ευθύνη


Για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό και το φιάσκο Αποστολάκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.


Σύμφωνα με τον κ. Πρετεντέρη, πρόκειται για μία «ατυχέστατη ιστορία» για όλες τις πλευρές.


«Όποια από τις εκδοχές και αν δεχτούμε, δεν βγαίνει νόημα».


Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός επικοινωνίας Μητσοτάκη με τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς λίγο πριν τον ανασχηματισμό.


«Αυτά δε γίνονται στη δημοκρατία, οι υπουργοί είναι του πρωθυπουργού. Με σόκαρε η κυβέρνηση να συνεννοείται με την αντιπολίτευση ή να ενημερώνει την αντιπολίτευση. Μαζί κυβερνάνε;», αναρωτιέται ο Γιάννης Πρετεντέρης.


«Πρόκειται για μια ατυχή ιστορία, άφησε πληγές γιατί στραπατσάρισε την κυβέρνηση. Κουβαλάει τραύμα ο ανασχηματισμός», κατέληξε ο κ. Πρετεντέρης.Πρετεντέρης – Ο Χρυσοχοΐδης φεύγει γιατί κουβαλάει κάποια ευθύνη


Ο ανασχηματισμός επισκιάστηκε από την υπόθεση του κ. Αποστολάκη ωστόσο είχαμε σημαντικές αλλαγές και σε άλλα πρόσωπα και υπουργεία.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, η αποχώρηση Χρυσοχοΐδη είναι είδηση.


«Είναι είδηση ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι εκτός κυβέρνησης. Κάποια ευθύνη του απέδωσε ο πρωθυπουργός για να έφυγε».


Ο σημερινός ανασχηματισμός είναι ο τρίτος από την αρχή του 2021.


«Ελπίζω να μείνουμε εκεί. Αν έχουν κάνει 3 αλλαγές μέσα σε 8 μήνες, μην κάνουν 5 – 6 μέχρι το τέλος του χρόνου».


Ο κ. Πρετεντέρης υπογράμμισε ως σημαντικές τις αλλαγές και στο υπουργείο Υγείας, καθώς όπως είπε «δεν είχαμε ακούσει παράπονα, μας λέγανε μάλιστα ότι τα πήγαινε πολύ καλά, αλλά έφυγαν όλοι».


«Ελπίζω ότι δε θα συνεχιστούν οι μουσικές καρέκλες», κατέληξε ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια