ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σε τραπέζι στην Κρήτη με τον Πολάκη ο Ευάγγελος Αποστολάκης λίγες μέρες πριν δεχτεί το υπουργείο (Εικόνες)

Μαζί τους ήταν και η Ρένα Δούρου

Η υπαναχώρηση του Ευάγγελου Αποστολάκη από το νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου στιγμάτισε τον ανασχηματισμό της 31ης Αυγούστου.

Ο κ. Αποστολάκης, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν και ζήτησε ο ίδιος από τον πρωθυπουργό να αναλάβει αυτόνομο υπουργείο, ενώ η αρχική σκέψη ήταν να γίνει αναπληρωτής υπουργός Πολιτικής Προστασίας, τελικά αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο υπουργικό συμβούλιο.
Πάντως, ψάχνοντας τις τελευταίες εμφανίσεις του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ βρήκαμε ότι μία από αυτές ήταν στην Κρήτη πριν από μερικές ημέρες, όπου ο κ. Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος σε τραπέζι που παρέθεσε η οικογένεια του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Σμπώκου στον Άγιο Γεώργιο Βαρσάμου.Στην παρέα βέβαια στην Κρήτη εκτός από τον παρολίγο υπουργό Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε επίσης ο Παύλος Πολάκης, όπως και η Ρένα Δούρου.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματος του κ. Αποστολάκη για το νέο χαρτοφυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του άφησε αιχμές για τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, σχολιάζοντας την απόφασή του να συμμετέχει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη γράφοντας μάλιστα ότι «έχουν πιει και δυο κρασιά μαζί».

Πηγή φωτογραφιών: anogi.gr

https://www.parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια