ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Tαξίαρχος ζήτησε πολιτικό μέσον για να στείλει πυροσβεστικό! Το κατήγγειλε πολίτης ξεσπώντας σε λυγμούς [βίντεο]


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην Τρίπολη, ο οποίος στην έκκληση ενός πολίτη για να αποστείλει πυροσβεστικό όχημα τον ρώτησε αν έχει κάποιο πολιτικό μέσο που να στηρίζει το αίτημά του.

Το απαράδεκτο περιστατικό έφερε στη δηοσιότητα ο ιστότοπος arcadia post.


Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, κάτοικος της περιοχής, συγκινημένος και απελπισμένος από τις πυρκαγιές που έκαψαν την περιοχή του, περιγράφει ότι σε αίτημά του για πυροσβεστικό όχημα οι αρχές τον ρώτησαν αν είχε κάποιο πολιτικό μέσο για να τον εξυπηρετήσουν.

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος εξηγεί, ενώ οι φωτιές απειλούσαν την Γορτυνία εκείνος τηλεφώνησε στον Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να ζητήσει ένα πυροσβεστικό με σκοπό να σβήσει αυτά που καίγονταν.«Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο», είπε ο κάτοικος της Γορτυνίας.


Στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρεται:


«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια