ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Φυσικά και δεν καταργείται η RT-PCR όπως λέει το pronews στους πσεκαζμένους


Γράφουν τα γατόνια του pronews.gr για τα ΖΩΑ που τους αφήνουν φράγκα με επισκεψιμότητα και διαφημίσεις:

RT-PCR test τέλος στις ΗΠΑ!- Αποδείχθηκε ότι έδιναν ψευδή στοιχεία: Κατέγραφαν και την απλή γρίπη ως... Covid-19! (upd)

Σε αυτά στηρίχθηκαν τα lockdown σε όλο τον πλανήτη!

Ανανέωση από αρχικό κείμενο 26/7 20.53.Έκθετη και εν απολογία στην κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες είναι πλέον η κυβέρνηση, καθώς αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλο αυτό το σκηνικό τρέλας και υγειονομικής παράνοιας που έχει στηριχθεί επάνω στα μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοΐού, το γνωστό RT-PCR, που στήριξαν (και) το ελληνικό lockdown, πλέον αποσύρονται ως αναξιόπιστα από την υγειονομική Αρχή των ΗΠΑ (CDC) και την Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στο τέλος του έτους!

Η Αρχή «Κέντρο Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι αποσύρει από τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τη σύστασή τους στην «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ για την παροχή «άδειας για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) στα «Real-Time RT-PCR».


Γιατί; Γιατί είναι προβληματικά και δίνουν ψευδή εικόνα, οδηγώντας ολόκληρες κοινωνίες στην φυλακή των lockdown! Αυτό γιατί έχουν υπάρξει περιπτώσεις και όχι λίγες, όπου άτομα που δεν έχουν COVID έχουν διαγνωσθεί με... COVID και άτομα που έχουν απλά γρίπη έχουν διαγνωστεί με COVID-19.


Το Real-Time RT-PCR απέτυχε στην πλήρη αναθεώρησή του και κατόπιν αυτού ανακαλείται η Εξουσιοδότηση Έκτακτης Ανάγκης «υπερβολικής συχνότητας ψευδώς θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων»!


Στη συνέχεια αναφέρουν τους «λόγους απόσυρσης» της PCR...


Το FDA αναγνώρισε αυτό ως «ανάκληση 1ης Τάξεως» (δείτε εδώ), το πιο σοβαρό είδος ανάκλησης:


"False-negative results may lead to delayed diagnosis or inappropriate treatment of SARS-CoV-2, which may cause patient harm including serious illness and death.


False-negative results can also lead to further spread of the SARS-CoV-2 virus, including when presumed negative patients are grouped into cohorts in health care, long-term care, and other facilities based on false test results.


False-positive results could lead to a delay in the correct diagnosis and the initiation of an appropriate treatment for the actual cause of patient illness, which could be another life-threatening disease that is not SARS-CoV-2.


False-positive results could also lead to further spread of the SARS-CoV-2 virus when presumed positive patients are grouped into cohorts based on false test results".


«Η χρήση αυτών των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο», δήλωσε το FDA στον ιστότοπό του, όπως μπορείτε να δείτε! Είπατε τίποτα;


Μόνο που οι λόγοι απόσυρσης αφορούν την απόσυρση ενoς συγκεκριμένου rapid test της εταιρίας Ιnnova... άσχετο δηλ. με την δοκιμή PCR που τάχα αποσύρεται


Στη συνέχεια οι γάτες «αποκαλύπτουν τον πραγματικό λόγο» απόσυρσης της PCR «ξεσκεπάζοντας την παγκόσμια συνομωσία του διεθνούς ιερατείου»:


Τα Real-Time RT-PCR χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρο από τον Φεβρουάριο του 2020 υποτίθεται για την «ανίχνευση» του ιού SARS-CoV-2.


Τώρα το CDC συνιστά τώρα στα κλινικά εργαστήρια και τους ιστότοπους δοκιμών που χρησιμοποιούν τεστ RT-PCR για τη «διάγνωση» της COVID-19 να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους επιλέγοντας ένα άλλο τεστ που έχει εγκριθεί από την FDA και προτρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο της υιοθέτησης μιας μεθόδου που να μπορεί να ανιχνεύει και να ξεχωρίζει τους ιούς SARS-CoV-2.


Το βασικό πρόβλημα των RT-PCR test: Δεν ξεχώριζαν τον Covid-19 από τον κοινό ιό της γρίπης!


Και τα αποτελέσματα που έβγαζαν αφορούσαν σε μεγάλο βαθμό «γριπιασμένους» και όχι μολυσμένους από Covid-19 ασθενείς!


Φυσικά τα αποτελέσματα που έδιναν χρησιμοποιήθηκαν για να στηριχθούν τα lockdown παγκοσμίως!


Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η γρίπη εξαφανίστηκε ως νόσος από όλο τον πλανήτη: Όλα τα κρούσματα γρίπης τα RT-PCR test τα έδιναν ως... Covid-19!


Κάπως αργά το κατάλαβαν (η FDA εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση), αλλά μέσα σε αυτόν την μαζική επίθεση των περισσότερων κυβερνήσεων κατά της αλήθειας (τις οποίες κυβερνήσεις τις καθοδηγούσε εν πολλοίς το ιερατείο των «ειδικών» που ευθύνεται απόλυτα για ότι έχει συμβεί σε επίπεδο στέρησης δημοκρατικών δικαιωμάτων, της ελευθερίας των πολιτών και του θανάτου πολλών άλλων) και το ότι το ομολογούν και το ανακοίνωσαν και πάλι καλά...


Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, τα CDC θα αποσύρουν το αίτημά τους στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τη χορήγηση άδειας χρήσης ανάγκης (EUA) στο Real-Time RT-PCR για τη διάγνωση της COVID, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 μόνο για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2. Τα CDC δημοσιοποιούν αυτή την ειδοποίηση εκ των προτέρων στα κλινικά εργαστήρια ώστε να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από την FDA».


Εν τέλει εντοπίστηκε ότι κανένα τεστ RT-PCR δεν μπορεί να παράγει ποσοτικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ένα συγκεκριμένο ιικό φορτίο. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το εγκεκριμένο από τα CDC πρωτόκολλο τεστ στηρίχθηκε για να δημιουργηθεί στον κόσμο η ψευδαίσθηση ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μολύνθηκαν με Covid-19!


Αποσύρονται γιατί δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν γρίπη με κοροναιό και μας έκλεισαν μέσα λόγω γρίπης... είναι το συμπέρασμά τους.


Από κάτω δεκάδες οι ηλίθιοι που σχολιάζουν! Κάποιος με μυαλό χάμστερ αναρωτιέται "μα γιατί αφού είναι άχρηστα δεν τα αποσύρουν αμέσως αλλά στο τέλος του χρόνου"... κάποιος όμως με μυαλό αμοιβάδας "έχω δει βίντεο στο γιουτουμπ" έχει την απάντηση: "και τι να τα κάνουν αυτά που έχουν; να τα πετάξουν; είναι πολλά τα λεφτά ουγκ"....


Αυτοί δεν σώζονται ΤΕΛΟΣ...


Για τους υπόλοιπους όμως:


Καταρχάς οι απατεώνες του pronews έχουν εντέχνως μπερδέψει τη δοκιμή PCR με το rapid test που αποσύρεται...


Όσον αφορά το rapid test δεν χρειάζεται ανάλυση... αποσύρεται ένα rapid test που δεν τηρούσε τις προδιαγραφές μετά από επανέλεγχο.


Πάμε τώρα στην PCR ο εφευρέτης της οποίας πήρε Νόμπελ Χημείας το 1993. H PCR είναι ο μοριακός έλεγχος για ανεύρεση DNA. Μπορεί να ανιχνεύσει ακόμα και την παρουσία 1 ΕΝΟΣ μόνο ιού. Μέσω αλεπάλληλων κύκλων θέρμανσης (90°) και ψύξης (50°) διασπάται η αλυσίδα του DNA και ε ανασύνθεση (του τμήματος που λείπει) σχηματίζονται 2 νέες αλυσίδες, στη συνέχεια διασπώνται αυτές και δίνουν 4 νέες αλυσίδες κ.ο.κ. Συνήθως μετά από 30-35 κύκλους θερμανσης-ψύξης σε ειδικά μηχανήματα (θερμοκυκλωτές) "σκανάρεται" από αναλυτή το εκμαγείο, που φέρει μέχρι και 100 δείγματα και βλέπεις σε οθόνη υπολογιστή τα αποτελέσματα


Επειδή όμως ο κοροναιος είναι μόνο RNA και όχι DNA χρειάζεται μια παραλλαγή της PCR που λέγεται RT-PCR. To RT δε σημαίνει Rapid Test όπως προφανώς νομίζουν οι ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΥ του pronews και γιαυτό αναφέρουν τους λόγους απόσυρσης του τεστ της Innova.


To RT-PCR σημαίνει Reverse Τranscription PCR επειδή το RNA του κοροναιού πρέπει να μεταγραφεί αντίστροφα σε DNA προκειμένου να ξεκινήσει η κυρίως PCR. Αυτό γίνεται με το ένζυμο της ανάστροφης τρανσκριπτάσης.


Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται κάποια αναλώσιμα υλικά και συγκεκριμένα "ενισχυτές" που δημιουργούν τη συμπληρωματική αλυσίδα DNA μετά από κάθε διάσπαση της αλυσίδας του DNA.


Τα υλικά αυτά αποτελούν το "test kit". Ένα τέτοιο kit κυκλοφόρησε το CDC και ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. Η ακριβής ονομασία του είανι "2019-CoV Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel".Τα εργαστήρια μπορούσαν να το παραγγέλνουν από εδώ και κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρ. του 2020 όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο.Στο μεσοδιάστημα κυκλοφόρησαν τέτοια kit όλες οι μεγάλες εταιρίες που βγάζουν και τεστάκια (Roche, Abbot κλπ).


Αυτά βγάζουν περισσότερες εξετάσεις και έτσι η ζήτηση του "κρατικού" kit ατόνησε. Γιαυτό και το CDC αποφάσισε να σταματήσει την κυκλοφορία του δικού του kit που μοίραζε δωρεάν.


Στην ανακοίνωσή του το CDC προτρέπει τα εργαστήρια να διαλέξουν μέχρι τον Δεκέμβριο ένα άλλο kit κάποιας εταιρίας προκειμένου να κάνουν τους μοριακούς ελέγχους. Μάλιστα επειδή η επιδημιολογική επιτήρηση της γρίπης ατόνησε και προκειμένου να υπάρχει εικόνα και για την γρίπη, το CDC καλεί τα εργαστήρια να πάρουν kit που κάνουν ταυτόχρονα έλεγχο για κοροναιο και γρίπη, προκειμένου να γλιτώσουν πόρους και χρόνο ενώ παράλληλα θα υπάρχει και εικόνα για τη γρίπη.


Ένα τέτοιο τεστ για γρίπη και κοροναιο έχει και το CDC και λέγεται "CDC’s Influenza SARS-CoV-2 Multiplex Assay"


Εννοείται λοιπόν πως δεν καταργείται η RT-PCR επειδή είναι άχρηστη και δεν μπορεί να ξεχωρίσει γρίπη από κοροναιό όπως λένε οι ψεκασμένοι.


Και τέλος πάντων για να μην το παιδεύουμε ο FDA (αμερικάνικος ΕΟΦ) έχει εγκρίνει πάνω από 380 test kits τα περισσότερα των οποίων είναι για PCR (τα υπόλοιπα είναι rapid ή self tests). Δείτε εδώ τη λίστα.


Σταματάει να κυκλοφορεί το τζάμπα του CDC και οι ΗΛΙΘΙΟΙ βγάζουν άκυρα όλα και λένε "τέλος η PCR"... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

Διαβάστε για περισσότερα ιστολόγια χαλέδες που παραποιούν την πραγματικότητα και διαδίδουν τα επικίνδυνα ψέματα  εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια