ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ηχηρή διάψευση Τσιόδρα στους Κλουζό, τους ψεκασμένους και τους… αντώναρους


Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται ο Ευάγγελος Αντώναρος επέλεξε να υποδυθεί τον Κλουζό και να πείσει τους… φανατικούς αναγνώστες του ότι η κυβέρνηση ψεύδεται. Πώς; Υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν πήγε την Τρίτη στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής.

Τα ακλόνητα στοιχεία – σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο- είναι ότι σε φωτογραφίες ο πρωθυπουργός εμφανιζόταν αξύριστος ενώ λίγες ώρες πριν ήταν… ξυρισμένος!

«Η κυβέρνηση κι ο Μητσοτάκης λένε ΨΕΜΜΑΤΑ κατάμουτρα στους Έλληνες.

Τρίτη γύρω στις 15 30 ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται στο Μαξίμου παρουσιάζοντας το “βιβλιάριο” my health. EINAI ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.

Τέσσερις ώρες αργότερα – υποτίθεται – ότι πάει στο Συντονιστικό για την πυρκαγια. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ.

Να του φυτρώσαν γενιά μέσα σε τέσσερις ώρες αποκλείεται. Παρότι είναι εμφανώς δασύτριχος.

Αρα: Μια από τις δύο φωτό είναι μούφα — τραβηγμένη άλλη μέρα. Η δεν πήγε καν στο Συντονιστικό και πλάσαρανε φωτο από παλιότερη σύσκεψη. (Πολύ πιθανόν!) Η η σύσκεψη για το “βιβλιάριο” είχε γίνει και φωτογραφηθεί πριν από τις τελευταίες…διακοπές του. Λετε;

Θα πάρουμε απάντηση;

ΥΓ. Συμπληρωματικη παρατηρηση: στην παρουσίαση στο Μαξίμου ο Κύμης φοράει μάσκα. ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…» έγραψε χαρακτηριστικά (η ορθογραφία δική του).Ήταν δε τόσο σίγουρος για το εύρημά του που επανήλθε στο θέμα λίγο αργότερα χρησιμοποιώντας και σχετικό δημοσίευμα του ertflix.gr. «Και για του λόγου το αληθές ιδού το αποδεικτικό πειστηριο: ο γενειοφόρος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Συντονιστικό με αφορμή άλλη πυρκαγια στην Εύβοια παλιότερα. Διπλα του ο Χρυσοχοιδης κοντοκουρεμένος — τωρα τα χει αφήσει μακρια».Μόνο που του διέφυγε κάτι πολύ σημαντικό το οποίο θα μπορούσε να έχει διασταυρώσει αν μιλούσε με δημοσιογράφους. Ότι στην ενημερωτική επίσκεψη δεν λήφθησαν φωτογραφίες! Το γνωρίζουν άπαντες.

Η μανία του να ανακαλύψει σκάνδαλο «υποχρέωσε» τον Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, να αποκαταστήσει την τάξη χωρίς βέβαια να αναφερθεί στον… Κλουζό Αντώναρο!

«Επειδή κάποια «λαγωνικά» κάνουν συγκρίσεις με φωτό του ΠΘ από το Κέντρο Επιχειρήσεων, καμία φωτο δεν εστάλη από τη χθεσινή σύσκεψη. Ουτε πλάνα, παρότι ενημερώθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι κι όποιος ήθελε μπορούσε να πάει.Κάποιοι έβαλαν φωτό αρχείου. Ας κάνουν κράτει λοιπόν οι Κλουζό» έγραψε.

Για να μην αγωνιά ο κ. Αντώναρος να τον ενημερώσουμε με τη σειρά μας πως ούτε σήμερα λήφθησαν φωτογραφίες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια