ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας για την ΒΛΑΜΜΕΝΗ που έκανε προσευχή «να καεί η Εκάλη και το Καστρί»


Έρευνα για το εάν η δικηγόρος τέλεσε ποινικά αδικήματα με μπαράζ αναρτήσεών της – Ήδη έχει παραπεμφθεί στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της δικηγόρου Σταυρούλας Τομαρά, η οποία μεταξύ των άλλων ανέγραφε «να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».


Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία θα διερευνηθεί εάν η εν λόγω δικηγόρος εάν έχει τελέσει ποινικά αδικήματα όπως προτροπή σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Ήδη η εν λόγω δικηγόρος έχει παραπεμφθεί στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Αναλυτικότερα, σε μια εκ των αναρτήσεών της η δικηγόρος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».

Όμως, μετά από αναφορά μέλους του πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΣΑ, ασκήθηκε σε βάρος της δικηγόρου πειθαρχική δίωξη και η υπόθεση παραπέμφθηκε προς διερεύνηση στο πειθαρχικό συμβούλιο.
Η παραπομπή της στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο έγινε για αναξιοπρεπείς δηλώσεις που δεν συνάδουν, με την ιδιότητα του δικηγόρου και παραβιάζουν τον Κώδικα Δικηγόρων και των Κώδικα Δεοντολογίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια