ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Χαρδαλιάς: Αν υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε ορίσει εκπρόσωπο για την Πολιτική Προστασία

Eurokinissi

Στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για την Πολιτική Προστασία και σε σχετική επιστολή που είχε σταλεί στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών, επισημαίνοντας πως «εάν πραγματικά υπήρχε ενδιαφέρον, από τις 7 Ιουλίου που έχουμε αποστείλει επιστολές στους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για τον ορισμό Εκπροσώπων στη Διακομματική επιτροπή για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ορίσει».

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι τα ζητήματα αυτά δεν είναι ζητήματα μικροπολιτικής. Δεν είναι ζητήματα μικροκομματικά. Είναι ζητήματα που χρειάζεται συνεργασία. Είναι πατριωτικό το καθήκον της συνεργασίας για τα θέματα αυτά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Χαρδαλιάς ενώ στη συνέχεια εστίασε στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για την Πολιτική Προστασία και σε σχετική επιστολή που είχε σταλεί στον Αλέξη Τσίπρα.

«Λυπάμαι και χωρίς να έχω οποιαδήποτε διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά εάν πραγματικά υπήρχε ενδιαφέρον, από τις 7 Ιουλίου που έχουμε αποστείλει επιστολές στους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για τον ορισμό Εκπροσώπων στη Διακομματική επιτροπή Συναντίληψης και Συνεργασίας για τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ορίσει. Γιατί μέχρι χθες δεν είχε ορίσει ακόμη», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πάντα αναλάμβανα την ευθύνη μου»

«Πάντα είχα αίσθηση καθήκοντος και πάντα αναλάμβανα την ευθύνη μου», συμπλήρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς προσθέτοντας ότι βρίσκεται στη διάθεση του Πρωθυπουργού η παραίτησή του. «Η παραίτησή μου είναι στο συρτάρι του Πρωθυπουργού. Από εκεί και πέρα, αφήστε με λίγο να ολοκληρώσω σας παρακαλώ πάρα πολύ. Εγώ δεν θέλω να κάνω καριέρα πολιτική. Δεν θα είμαι υποψήφιος κάπου. Μοιράστηκα με τον Πρωθυπουργό ένα όραμα για τη δημιουργία ενός εθνικού μηχανισμού που τον βλέπετε να εξελίσσεται για να μπορέσουμε να θωρακίσουμε τη χώρα μας απέναντι σε αυτή την κλιματική απορρύθμιση. Στην απόλυτη κλιματική απορρύθμιση, εν μέσω πανδημίας, εν μέσω εξωπραγματικών καταστάσεων. Εγώ παραμένω κρατικός λειτουργός, ένας άνθρωπος του καθήκοντος», σχολίασε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια