ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Απίστευτοι φασιστοαλήτες αντιεμβολιαστές. Την ώρα της πυρκαγιάς έκοψαν τα καλώδια στις γεννήτριες των ψυγείων του εμβολιαστικού κέντρου στο Περιστέρι


Συναγερμός σήμανε στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου, καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στις γεννήτριες των ψυγείων με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να καταστραφούν 6.5000 εμβόλια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η δυσλειτουργία που δημιουργήθηκε στα ψυγεία, στα οποία φυλάσσονται τα εμβόλια έγινε αμέσως αντιληπτό στο εμβολιαστικό κέντρο και ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για να μεταφερθούν τα εμβόλια σε ασφαλές περιβάλλον και να μην καταστραφούν.


Αμεσα ξεκίνησε έλεγχος για να εντοπιστεί το πρόβλημα και τελικά προς έκπληξη όλων διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν κόψει τα καλώδια από τις γεννήτριες. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως από τα καλώδια που είχαν κοπεί είχε αφαιρεθεί χαλκός, γεγονός που κινεί υποψίες ότι μπορεί να βρίσκονται οργανωμένες ομάδες που αφαιρούν τέτοια μέταλλα από καλώδια.


Φωτογραφίες από τα κομμένα καλώδια στο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια