ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστράτευση αντιδεξιών δικηγόρων και επιστημόνων για τις φωτιές για να εφεύρουν μελλοντικούς θανάτους και η μαύρη βίβλος!


Γιώργος Κατσίγιαννης

Κινητικότητα στο παρασκήνιοΑπό τη στιγμή που δεν επιβεβαιώθηκε το εφιαλτικό σενάριο να μετράμε δεκάδες

νεκρούς από τις καταστροφικές πυρκαγιές, στον ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να εκδηλώνεται παρασκηνιακά μια άλλη αντιπολιτευτική κινητικότητα, που θα «στοιχειοθετεί» το «ισοφάρισμα» με την τραγωδία στο Μάτι.

Όπως μαθαίνω, η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ετοιμάζει τη «Μαύρη Βίβλο» των πυρκαγιών, εστιάζοντας στην ανάδειξη όχι των θανάτων, αλλά των «μελλοθανάτων».

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ενεργοποιηθεί «αντιδεξιοί» δικηγόροι για να κινηθούν δικαστικά εναντίον της κυβέρνησης για τις καταστροφές. Αυτή είναι η μία πτυχή της «Μαύρης Βίβλου» των πυρκαγιών.
Ξένα ΠανεπιστήμιαΥπάρχει, όμως, και μια δεύτερη, που σχετίζεται με την επιστράτευση «αντιδεξιών» επιστημόνων, κυρίως πνευμονολόγων, που σχετίζονται με ξένα πανεπιστήμια, ώστε μέσα από μελέτες τους να προβληθεί το σενάριο των «μελλοθανάτων».

Επιβάρυνση της υγείαςΔηλαδή, να διενεργηθούν με τη «βοήθεια» του ΣΥΡΙΖΑ επιστημονικές έρευνες που θα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι ζημιές στα δάση από τις πυρκαγιές σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή θα επιβαρύνουν την υγεία των πολιτών και θα κοστίσουν μακροπρόθεσμα σε ζωές που θα υπερβαίνουν τους νεκρούς στο Μάτι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια