ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σάρον Στόουν: Αρνείται να εργαστεί σε ταινία αν δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι οι συνεργάτες της

ΑΡ Photo

Η Σάρον Στόουν απαιτεί όλοι οι συνεργάτες της στη νέα της ταινία να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι εξαιτίας αυτής της επιμονής της δέχεται απειλές ότι θα χάσει τη δουλειά της.

Η Στόουν μίλησε σε ένα βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Deadline και είπε ότι δεν θα ξεκινήσει γυρίσματα μέχρι όλοι όσοι εργάζονται στο πλατό να έχουν εμβολιαστεί πλήρως.
«Αν θα πάω να εργαστώ πριν όλοι στην ταινία μου έχουν εμβολιαστεί; Όχι. Όχι δεν θα πάω», λέει η Στόουν. «Απειλούμαι ότι θα χάσω τη δουλειά μου. Ναι. Θα χάσω τη δουλειά μου αν δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι στο γύρισμα; Ναι. Ναι θα μπορούσα. Θα ορθώσω ανάστημα για όλους εμάς ώστε κάθε γύρισμα στο οποίο μετέχουμε να αποτελείται μόνο από εμβολιασμένους; Ναι. Ναι θα το κάνω».

Όπως αναφέρει το CNNi, η ένωση εργαζομένων στο χώρο του θεάματος δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να επιβάλουν τον εμβολιασμό στους ηθοποιούς και τα μέλη των συνεργείων που εργάζονται κοντά σε αυτούς.

Πριν από ένα χρόνο, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι έχασε τη γιαγιά της και τη νονά της από τον κορωνοϊό, ενώ με τον ιό πάλεψαν και η αδερφή της με τον άνδρα της.

«Σας λέω τι συμβαίνει με την οικογένειά μου. Η γιαγιά μου πέθανε από κορωνοϊό και η νονά μου πέθανε από κορωνοϊό. Η αδερφή μου και ο άντρας της παλεύουν για την ζωή τους και η αδερφή μου δεν τα πάει καλά», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Αύγουστο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια