ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ο Καρανίκας του Τσίπρα για τις αθλιότητες κατά της κόρης του πρωθυπουργού


Την προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα Νίκου Καρανίκα για τις αθλιότητες που έγραψε για την κόρη του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του Καρανίκα στην οποία εμπλέκει την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία σπουδάζει στις ΗΠΑ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για στοχοποίηση τόσο του πρωθυπουργού όσο και της οικογένειας του .

«Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς… Δυσκολεύεται κανείς να βρει λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της αθλιότητας. Γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι στρατηγική τους επιλογή να πλήξουν τη σύζυγο και τα παιδιά του. Στοχοποιείται ένα κορίτσι 18 χρόνων στην αφετηρία ενός νέου ξεκινήματος στη ζωή του με πράγματα αχαρακτήριστα. Δεν έχει χαθεί το μέτρο. Μιλάμε για κατήφορο χωρίς τελειωμό. Υπάρχουν δύο θέματα. Το ένα είναι ότι σε τέτοιου είδους αθλιότητες και ανηθικότητες είναι σαφές ότι από εδώ και πέρα το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ο κ. Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού, συνοδοιπόρος του από τα φοιτητικά τους χρόνια. Έχει περάσει μια ολόκληρη ημέρα και δεν έχει βρεθείς κανένας να τον μαζέψει, να τον αποδοκιμάσει. Δεν θέλω να θυμίσω σε περιπτώσεις που στελέχη της ΝΔ ξεφεύγουν από τους ηθικούς και αξιακούς κανόνες τοποθέτησης στο δημόσιο βίο που έχουμε θέσει, τι συμβαίνει. Αποδοκιμάζονται, διαγράφονται, απομακρύνονται αμέσως. Όχι για τέτοιου είδους αισχρότητας και αθλιότητας θέμα. Και μια μέρα μετά κανένας δεν τον έχει μαζέψει. Επιβεβαιώνεται ότι το χειρότερο από το να είσαι ανίκανος είναι να είσαι ικανός για όλα. Ο κατήφορος που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αντιπαράθεση δεν φαίνεται να έχει τέλος» απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια