ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στην Κουμουνδούρου πήγαν για... μαλλί, βγήκαν κουρεμένοι

Eurokinissi

Στην Κουμουνδούρου «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» αφού, στην προσπάθειά τους να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμπλέκοντας μέχρι και την οικογένειά του, επέλεξαν να θέσουν θέμα «αποδράσεων» μέσα στο καλοκαίρι. Η σύγκριση με τη δραστηριότητα του Πρωθυπουργού με αυτήν του Αλέξη Τσίπρα (όταν ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός) δείχνει την πραγματικότητα και κυρίως αναδεικνύει την επιμονή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πολιτική των πυροτεχνημάτων που αγγίζει όμως και αυτή της «δολοφονίας χαρακτήρων».

Οι... 13 «μικρές ανάπαυλες» που... επιστρατεύθηκαν μέσω δημοσιεύματος, γύρισαν μπούμερανγκ αφού μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται τόσο οι περιοδείες του Πρωθυπουργού με επίσημες συναντήσεις και επισκέψεις όσο και η άφιξή στα Χανιά στο πλαίσιο του μνημόσυνου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Τα στοιχεία που δόθηκαν και τα οποία επισήμως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού αδιάψευστος μάρτυρας. Όπως και αυτά που αφορούν στη σύγκριση των δραστηριοτήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη με αυτές του Αλέξη Τσίπρα όταν ο τελευταίος ήταν πρωθυπουργός της χώρας τις περιόδους του Αυγούστου ενδεικτικά:

Αύγουστος 2021 Μητσοτάκης
16 εργάσιμες μέρες / 25 ενέργειες
11 Συσκέψεις / Τηλεδιασκέψεις
4 Επισκέψεις
5 Δηλώσεις / συνεντεύξεις / συνεντεύξεις τύπου / Ομιλίες
5 Συναντήσεις
Αύγουστος 2020 Μητσοτάκης
18 Εργάσιμες μέρες / 24 ενέργειες
5 Συναντήσεις
8 Τηλεδιασκέψεις
2 Συσκέψεις
4 Ομιλίες / Δηλώσεις / Συνεντεύξεις
5 Επισκέψεις

Αύγουστος 2019 Μητσοτάκης
19 Εργάσιμες μέρες
25 Ενέργειες
10 Συναντήσεις
2 Συσκέψεις
4 Ομιλίες / Δηλώσεις / Συνεντεύξεις
7 Επισκέψεις
2 Επίσημα ταξίδια
Αύγουστος 2018 Τσίπρας
8 εργάσιμες μέρες / 8 ενέργειες
2 συναντήσεις
2 συσκέψεις
4 ομιλίες

Αύγουστος 2017 Τσίπρας
9 εργάσιμες μέρες/ 10 ενέργειες
3 Συναντήσεις
4 Ομιλίες
2 Επισκέψεις
1 Σύσκεψη
Αύγουστος 2016 Τσίπρας
6 εργάσιμες μέρες / 6 ενέργειες
3 συναντήσεις
1 ομιλία
1 σύσκεψη
1 συνέντευξη

Αύγουστος 2015 Τσίπρας
8 εργάσιμες / 8 ενέργειες
2 επισκέψεις
1 συνάντηση
1 Σύσκεψη
1 διάγγελμα
1 συνέντευξη
1 ταξίδι
1 τελετή παράδοσης παραλαβής

Η απουσία πολιτικού λόγου η έλλειψη επιχειρημάτων και προτάσεων οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα σε αντιπολιτευτική λογική παρόμοια με αυτή των τρόλς του διαδικτύου και των ανωνύμων χρηστών που επιδίδονται σε έναν διαρκή βομβαρδισμό fake news και θεωριών συνωμοσίας. Αγγίζει όμως και τα όρια της προσωπικής διαβολής και μιας προσπάθειας αποδόμησης με κάθε τρόπο.

Μόνο σήμερα για παράδειγμα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ενέπλεξε τα παιδιά του πρωθυπουργού καθώς και την ιδιωτική επίσκεψη του στις ΗΠΑ που μάλιστα ανακοινώθηκε ώστε να αποφευχθούν αναφορές και fake news, γεγονός που επιβεβαιώνει την ένδεια αλλά και την απόφαση που έχει ληφθεί για ακραίου τύπου αντιπολιτευτική τακτική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια