ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αρκάς: Ολα τα νέα συγκλονιστικά σκίτσα του για τις πυρκαγιές

Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η χώρα μας, σχολιάζει με τα ιδιαίτερα σκίτσα του, ο Αρκάς.

Μετά το σκίτσο- φόρο τιμής στους πυροσβέστες, ο γνωστός σκιτσογράφος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, τρία νέα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στο ένα βλέπουμε ένα καμένο σπίτι και στίχους του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, «Μιλώ για τα σπίτια που χάσκουνε δίχως παράθυρα σαν κρανία ξεδοντιασμένα».


Στο δεύτερο, βλέπουμε έναν παραθεριστή, να βρίσκεται εν μέσω δύο απειλών: ενός κύματος κορωνοϊού και μίας φωτιάς, με το σχόλιο του Αρκά να είναι «Αξέχαστο καλοκαίρι!».


Στο τρίτο, πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος σε πολλούς «Θανασάκης», ο οποίος θλιμμένος και δακρυσμένος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του, αλλά είναι αδύνατον.

«Κάηκαν τα δέντρα, τα δώα και όλα τα καημένα τα δουδουνάκια του δάθουθ», λέει με το χαρακτηριστικό του ψεύδισμα.


Τις προηγούμενες ημέρες, ο Αρκάς, είχε δημοσιεύσει άλλα τρία σκίτσα του, στα οποία απεικονίζεται η «Τετάρτη», ανάμεσα σε ένα καμένο τοπίο με φλόγες να ξεπροβάλλουν από πίσω και μια ξεθωριασμένη καλημέρα να αναγράφεται ψηλά.


Στο άλλο περιγράφει τον πόνο που υπάρχει για τη μεγάλη καταστροφή, βάζοντας έναν άνδρα να λέει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν στιγμές που ένα γέλιο μπορεί να σου δώσει δύναμη και αισιοδοξία, στιγμές που το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει! Αυτή δεν είναι μια τέτοια στιγμή», σχολίασε χαρακτηριστικά.


Το τρίτο δείχνει ένα δέντρο και πίσω του να ξεπροβάλλουν απειλητικά οι φλόγεςΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια