ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα… «έψαλλαν» και στον Τσίπρα στο Λάλα Ηλείας – «Τι ήλθες; έσβησαν οι φωτιές.. Θα μας δείξεις τι έκανες στο Μάτι;»


Οργισμένοι κάτοικοι στο Λάλα Ηλείας μετά τις πυρκαγιές στράφηκαν εναντίον και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Αποδέκτης της οργής πολιτών πυρόπληκτων του Λάλα Ηλείας κατά την περιοδεία στα χωριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρουν στο in.gr πολίτες που ήταν παρόντες στην συνάντηση στην Αγία Αικατερίνη στην είσοδο του χωριού, δίπλα από μια μικρή τουριστική επιχείρηση που υπέστη σοβαρές ζημιές, ορισμένοι από τους λιγοστούς νέους που έχουν απομείνει στο χωριό του φώναξαν: «Πρόεδρε γιατί ήλθες τώρα; Οι φωτιές έσβησαν. Τι θες να μας δείξεις πώς τα έκανες στο Μάτι;».
Ενημερώθηκε για τα προβλήματα

Στο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για τα προβλήματα από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για αιτήματα που αφορούν αποζημιώσεις ζωϊκού και φυτικού κεφαλαίου και αναδασώσεις.

Ο κ. Τσίπρας σταμάτησε και στο Λύκειο του χωριού όπου έχει στηθεί μηχανισμός καταγραφής των ζημιών ενώ εκεί βρίσκονται εθελοντές και ξένοι πυροσβέστες.

 

Στη συνέχεια πήγε στη διπλανή Νεμούτα όπου και εκεί υπήρξαν σοβαρές ζημιές, περιοχή πιο ασφαλής πολιτικά για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού θεωρείται ένα από τα προπύργια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια