ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι πυρόπληκτοι της Ραφίνας για τις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές


Την πεποίθηση ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν φέτος τη χώρα εκφράζουν οι πυρόπληκτοι της Ραφήνας, που βίωσαν τον τρόμο στην τραγωδία του 2018 στο Μάτι.

Λίγη ώρα πριν από το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τις πυρκαγιές, κατά τη διάρκεια του οποίου ζήτησε συγγνώμη για τις όποιες αστοχίες, αλλά και δεσμεύτηκε για διάθεση έκτακτου κονδυλίου 500 εκατ. ευρώ για Αττική και Εύβοια, η Επιτροπή Πληγέντων στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας με ανάρτησή της στα social media έγραψε:

«Ό,τι υποσχέθηκε ο κ. Πρωθυπουργός στην πληγείσα περιοχή της Ανατολικής Αττικής το 2019, το πραγματοποίησε. Συνεπώς, το ίδιο θα πράξει & τώρα σε όλες τις πληγείσες περιοχές».


Λίγο πριν από το διάγγελμά του, μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τους δημάρχους των πυρόπληκτων περιοχών στην Εύβοια, στους οποίους δεσμεύθηκε για άμεσα μέτρα ανακούφισης και αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Τα μέτρα θα εξειδικευθούν στο αυριανό (10.8.2021) υπουργικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ανάρτησή τους, οι κάτοικοι της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας και η Επιτροπή Πληγέντων ευχαριστούσαν θερμά τον @PrimeministerGR για τις άμεσες ενέργειές του στην πληγείσα περιοχή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια