ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δεν σέβονται απολύτως τίποτα και κανέναν: Πολιτική εκμετάλλευση της εθελόντριας & απάντηση


Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Ιωαννίδου προκάλεσε η αφίσα που έχει αναρτήσει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που αποτυπώνει την φωτογραφία της συνοδευόμενη από τον τίτλο «ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ – ΚΑΤΩ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ».


Η γνωστή εθελόντρια με ανάρτησή της ζητά να αποσυρθεί η αφίσα με την φωτογραφία της και τονίζει πως «δεν έχει δώσει άδεια σε κανένα κόμμα να χρησιμοποιεί την φωτογραφία της για πολιτικά παιχνίδια» και ξεκαθαρίζει ότι «η εμπλοκή της στη φωτιά δεν έχει καμία σχέση με καμία πολιτική διαμάχη»

Την εμπλέκουν και σε κομματικά παιχνίδια!

Με νέες αναρτήσεις εμπλέκουν την εθελόντρια, Κατερίνα Ιωαννίδου και σε πολιτικά παιχνίδια καθώς την χαρακτηρίζουν «δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη». Σε νέα ανακοίνωσή της τονίζει πως αυτοί που διακινούν τα σενάρια αυτά αν δεν μαζευτούν θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Ποια είναι η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου

Η Κατερίνα Ιωαννίδου έγινε γνωστή από τις μάχες που έδωσε απέναντι στις καταστροφικές πυρκαγιές στις Αφίδνες. Μάλιστα, οι φωτογραφίες στο πεδίο της φωτιάς έγιναν viral. Τον εθελοντισμό ξεκίνησε από παιδί, από την ηλικία των 8 ετών μόλις και η πρώτη της επαφή με την φωτιά, στα 15 της χρόνια, έγινε η αιτία να χάσει δικούς της ανθρώπους. «Έκτοτε το πήρα προσωπικά». Όντως από τη φύση της άνθρωπος της προσφοράς, ανήκει στην ελληνική ομάδα έρευνας και διάσωσης στην οποία οφείλει την εκπαίδευσή της από την πυροσβεστική ακαδημία. Στο μεταξύ επειδή είναι εθελόντρια, όποτε υπάρχει κάποια πυρκαγιά σπεύδει να βοηθήσει.

“ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΩ ΘΕΡΜΆ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΊΑ ΝΑ ΑΠΟΣΎΡΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΦΊΣΑ ΤΗΣ ΆΜΕΣΑ!!!!
ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΆ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΏ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΎΤΕ ΝΑ ΛΆΒΩ ΜΈΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΜΆΧΕΣ!!!!! ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΈΣΗ Η ΕΜΠΛΟΚΉ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΈΣ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΙΑΜΆΧΗ!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΆΜΕΣΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!!”

ΠΗΓΗ: MARKET NEWS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια