ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Δεν ξέραμε πού να πρωτοσβήσουμε» -Η μαρτυρία του Ελληνα πρωταθλητή Πάνου Τριβιζά στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη


«Δε ξέρουμε που να πρωτοσβήσουμε, σε μια στιγμή οι φλόγες με περικύκλωσαν», εξομολογήθηκε για τη μάχη που έδωσε με τη φωτιά ο Έλληνας πρωταθλητής, Πάνος Τριβιζάς, ο οποίος εργάζεται και ως πυροσβέστης.


Ο Πάνος Τριβιζάς, πρωταθλητής στα 200 μέτρα και στη σκυταλοδρομία, μιλώντας στο OPEN, περιέγραψε την κατάσταση με τη φωτιά που υπήρχε χθες στην Βαρυμπόμπη, είπε πως ο φόβος υπάρχει πάντα στη ζωή των πυροσβεστών ενώ δήλωσε πως υπάρχουν λάθος πρότυπα στην κοινωνία σήμερα, και αυτό φαίνεται από την κατάσταση των Ελλήνων αθλητών.


«Ηταν μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, πήγα σε 4 διαφορετικά σημεία στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Δεν ξέρεις πού να προωτοσβήσεις, ήταν ευτύχημα ότι δεν υπήρχε αέρας. Για αυτό και δεν θρηνήσαμε θύματα πιστεύω. Βρέθηκα σε ένα σημείο στο στρατόπεδο Τατοϊου και βρέθηκα εγκλωβισμένος και από τις δύο πλευρές. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις πολλά, έχεις ανεβασμένους σφυγμούς, κοιτάς να κάνεις το έργο σου», είπε ο Ιακωβίδης περιγράφοντας την κατάσταση στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που κλήθηκε να συνδράμει στην κατάσβρεσή της.


Αναφέρθηκε ακόμη στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές λέγοντας ότι αν δεν είχε την υπηρεσία δεν πιστεύει ότι θα έκανε πρωταθλητισμό. «Το ίδιο είπε και ο Ιακωβίδης», προσέθεσε.

https://www.iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια