ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συγκίνηση στο Ολυμπιακό Χωριό: Η αγκαλιά Τεντόγλου-Πετρούνια, η αποθέωση και η... γκρίνια Μιλλούση -«Πάμε να το πάρουμε στο Παρίσι» - βίντεο


Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν σήμερα περήφανη όλη την Ελλάδα με το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021.


Και οι δύο αθλητές είχαν μία σπουδαία στιγμή στο Ολυμπιακό Χωριό.


Να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις μπήκε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων αποθεώθηκε με τη σειρά του από την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στο Τόκιο και έδωσε την υπόσχεση για το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι το 2024.


Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσθέτοντας ένα ακόμα στην ελληνική ομάδα, μετά τα δύο χρυσά του Στέφανου Ντούσκου και του Μίλτου Τεντόγλου.


Ο «Αρχοντας των Κρίκων», αποθεώθηκε κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ ο πρώτος που πήρε αγκαλιά ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου.


Εν συνεχεία πήραν σειρά τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής, ενώ έδωσε και λόγο, στον οποίο έδωσε την υπόσχεσή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.


Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε στα μέλη της αποστολής τα εξής: "Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ".


Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση με μια μικρή παρέμβαση ανέφερε: "Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)". Μετά πήρε και πάλι τον λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας : "Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε το χρυσό στο Παρίσι".


Δείτε τι έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια