ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Κοττάκης προσέλαβε τον Τσίπρα για... αρχισυντάκτη της «Εστίας»Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κατά καιρούς εντυπωσιάσει με τις γνώσεις σου σε διάφορους τομείς αλλά και με τα ξεχωριστά ελληνικά που χρησιμοποιεί. Αν διαλέγαμε, ωστόσο, ένα πεδίο γνώσεων που διαπρέπει αυτό είναι της γεωγραφίας. Σε μια από τις επισκέψεις στην Λεσβο, στις 5 Νοεμβρίου του 2015, ο κ. Τσίπρας είχε ξεδιπλώσει όλο του το ταλέντο λέγοντας ότι «Θέλουμε να δούμε την πραγματική σκληρή εικόνα που αντιμετωπίζει η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδος». Ο τότε πρωθυπουργός, δηλαδή, θεωρούσε πως η Μυτιλήνη είναι άλλο νησί από την Λέσβο και όχι η πρωτεύουσά της.

Στη ζωή, ωστόσο, τα ταλέντα που έχει κάποιος είναι καλό να τα μοιράζεται. Έτσι σήμερα η ιστορική εφημερίδα «Εστία», θέλοντας να επιτεθεί στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως όχι απλώς μνημονεύει τον προκάτοχό της Κώστα Γαβρόγλου, αλλά «αξιοποιεί» τις γεωγραφικές γνώσεις Τσίπρα. Κάπως έτσι, η έγκριτη εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της αφού υποστηρίζει ότι η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής έφερε ισχυρό πλήγμα στην ελληνική περιφέρεια δημιουργώντας 14.176 κενές θέσεις, αναφέρει στον υπότιτλο: «Ερημώνουν Σάμος, Λέσβος, Μυτιλήνη, Καστοριά, Κοζάνη και Ξάνθη».
Επειδή μόνο ο Αλέξης Τσίπρας είχε αυτές τις ξεχωριστές γνώσεις, το πιθανότερο είναι πως ο διευθυντής της εφημερίδας κ. Κοττάκης τον πήρε για... αρχισυντάκτη. Την επόμενη φορά η εφημερίδα, τώρα που «προσέλαβε» τον Αλέξη, ας αξιοποιήσει και τα άλλα ταλέντα του για να κάνει μια ωραία στροφή 360 μοιρών…

Πηγή: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια