ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η Περιστέρα κλαίει... και το twitter θυμάται


Τη δήλωση «Κάθε 5η Ιουλίου εγώ κλαίω» της Περιστέρας Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, θυμήθηκε σήμερα το twitter, έξι χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2015 που σηματοδότησε την μεγαλύτερη πολιτική «κωλοτούμπα» του πρώην πρωθυπουργού.

«Τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή -ναι, κυριολεκτώ», είχε δηλώσει το 2018 σε συνέντευξή της η κ. Μπαζιάνα.

«Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου. Υπάρχει μια αλήθεια που εκείνη την περίοδο καταπλακώθηκε μέσα στην ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης. Της αλήθειας ότι ο Τσίπρας το οδήγησε μέχρι εκεί που μπορούσε να το πάει, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης για ό,τι είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό αλλά και της ευθύνης μπροστά στο διακύβευμα. Γι' αυτό δεν δέχομαι τις κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Δεν είχε άλλα στο μυαλό του κι άλλα έκανε, δεν είπε ψέματα, δεν οπισθοχώρησε. Πάλεψε να διαχειριστεί μια σκληρή, αμετακίνητη κατάσταση που ορθώθηκε μπροστά του άκρως απειλητική» υποστήριξε τότε η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού.


Πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες αναρτήσεις και σχόλια στο twitter, αποτελεί η συγκεκριμένη δήλωση, με τους χρήστες της πλατφόρμας να «ξεσαλώνουν»:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια