ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Κουτσούμπας ζητάει να δοθούν... δωρεάν τα εμβόλια που δίνονται ήδη δωρεάν και το twitter παίρνει φωτιά"Πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού" πρότεινε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρόλο που τα εμβόλια παρέχονται ήδη δωρεάν στους πολίτες.

Την πρόταση του Γ.Γ. του ΚΚΕ, σχολίασαν καυστικά οι χρήστες του twitter καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε τα εμβόλια είναι διαθέσιμα δωρεάν στους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

 

 Συγκεκριμένα ο Δ. Κουτσούμπας ανέφερε: 

 

"Το καθολικό πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού που προτείνει το ΚΚΕ απαιτεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις: Εξαντλητική ενημέρωση του πληθυσμού, πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων, ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ταυτόχρονα απαιτούνται άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, τους στρατευμένους τους φοιτητές, τους σπουδαστές, μαθητές. Ιδιαίτερα χρειάζονται, εδώ και τώρα, μέτρα προστασίας στις αστικές συγκοινωνίες και στις μεταφορές συνολικά, με πύκνωση δρομολογίων και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων"

 Το twitter πήρε φωτιά με τη δήλωση αυτή και οι χρήστες της πλατφόρμας έγραψαν: 

 

 

  

  

  

  

 

  

  

  

https://omadaalithias.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια