ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Η Γαλατασαράι ήρθε στην Ελλάδα, δεν έγιναν δεκτά τα PCR τεστ των μελών της στο αεροδρόμιο και γυρίζει στην Τουρκία»


Σάλος με την αποστολή της Γαλατασαράι που έφτασε στην Αθήνα και επιστρέφει στην Τουρκία, καθώς δεν έγιναν δεκτά τα PCR τεσ της!


Η αποστολή της τουρκικής ομάδας ήρθε στην Ελλάδα σήμερα για το αυριανό φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν έγιναν δεκτά τα PCR τεστ των μελών της, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.


Μάλιστα, ο προπονητής της Φατίχ Τερίμ ήταν πολύ εκνευρισμένος και αποφάσισε να αποχωρήσει η αποστολή και να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Τουρκία όπως αναφέρει η Fanatik.


Αναλυτικότερα, η αποστολή του τουρκικού συλλόγου προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα και στο «Ελ. Βενιζέλος», ωστόσο δεν της επετράπη η αποχώρηση από το αεροδρόμιο, καθώς όπως φαίνεται δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο εισόδου στη χώρα μας από την Τουρκία. Σύμφωνα με αυτό, απαιτείται αρνητικό τεστ κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο η αποστολή της Γαλατά είχε τεστ τις τελευταίες 72 ώρες, γεγονός που δεν έγινε δεκτό από τις ελληνικές αρχές.


«Αφού προσγειωθήκαμε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκπληρώσαμε όλες τις διαδικασίες (για παράδειγμα τεστ PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών, πιστοποιητικά εμβολιασμού…) που είχαν ζητήσει οι ελληνικές αρχές


Έπειτα από αναμονή περίπου δύο ωρών στο αεροδρόμιο, η αποστολή κίνησε τη διαδικασία επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το ζήτημα δεν μπορούσε να επιλυθεί με κανέναν τρόπο», αναφέρει η Γαλατάσαραϊ.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια